بهتر است لیموترش به شیوه ارگانیک کشت شده باشد و عسل نیز اصل باشد. در صورتی که عجله دارید می توانید کمی آب سرد به آن اضافه کنید تا زودتر خنک شود. این معجون را ناشتا بنوشید.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان معجزه لیمو و عسلدرباره خواص عسل و لیمو بسیار شنیده ایم اما زنی به نام کریستال دایوز بعد از یک سال مصرف این معجون خوشمزه تجربیات جالب خود را بازگو کرده است.   
 
خانم دایوز که هر روز صبح مقدار مشخصی از محلول آب لیمو و عسل در آب مصرف کرده است می گوید که بعد از یک سال این اتفاقات برای او رخ داده است:
 
1- با آن که خانم دایوز از جمله کسانی بود که مرتب مریض می شوند اما در طول این یک سال هرگز دچار سرماخوردگی و آنفلوانزا نشد و مشکلات گوارشی برایش پیش نیامد. کمتر پیش می آمد که احساس کسالت و سردرد داشته باشد.
 
2- تمایل وی به خوردن قهوه صبحگاهی کاهش یافت.
 
3- علاقه او به صبح ها زیاد شد چون دیگر هنگام بیدار شدن احساس خواب آلودگی و خستگی نداشت بلکه برعکس با انرژی و نشاط زیاد از خواب بر می خاست.
 
4- پوست چهره اش روشن و درخشان شد و اثری از لک و جوش باقی نماند.
 
5- این نسخه سحرآمیز برای نزدیکان خانم دایوز هم مفید بوده و با استفاده از آن وضعیت سلامتی آنان بهبود یافته و کمتر مریض شده اند.
 
و اما طرز تهیه معجون: آب را بجوشانید و سپس به اندازه یک فنجان کنار بگذارید ولرم شود. آب نصف لیموترش و یک قاشق بزرگ عسل به آن بیفزایید. توجه داشته باشید که بهتر است لیموترش به شیوه ارگانیک کشت شده باشد و عسل نیز اصل باشد. در صورتی که عجله دارید می توانید کمی آب سرد به آن اضافه کنید تا زودتر خنک شود. این معجون را ناشتا بنوشید.
 
از دیگر خواص معجون عسل و لیموترش می توان این موارد را نام برد:
 
- از یبوست جلوگیری می کند.
 
- به دلیل ادرارآور بودن از التهابات دستگاه ادراری می کاهد.
 
- کبد را از سموم تصفیه می کند.
 
- به حفظ تناسب اندام و وزن ایده آل کمک می کند.
 
- با تولید مواد آنتی اکسیدان به پوست برای کولاژن سازی کمک می کند و باعث درخشش آن می شود.
 
هرکسی می تواند از این نسخه استفاده کند حتی کودکانی را که زیاد مریض می شوند می توان به خوردن آن عادت داد و با افزودن میزان عسل تمایل کودکان را به خوردن آن افزود.
 
این نسخه تقویت دستگاه ایمنی بدن کودکان را تضمین می کند و بزرگسالان نیز در صورت مصرف از سردرد، التهاب دستگاه ادراری و مشکلات گوارشی خلاص می شوند.

 منبع: عصر ایران
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۶ ۱۸ شهريور ۱۳۹۴
راه های شناخت عسل خوب: عسل خوب یک قاشق آن را در چای حل کنید رنگ چای را عوض می کند یا زمانی که قاشق را از عسل بیرون می آورید به سمت بالا ببرید عسل درون قاشق به عسل درون ظرف وصل است و بریده بریده نمی شود
Iran (Islamic Republic of)
تولید کننده عسل طبیعی کوهستان عموشاهی
۲۰:۲۸ ۱۸ شهريور ۱۳۹۴
هموطن گرامی
این روش به هیچ وجه یک روش علمی و حتی روش درست نیست.
بهترین روش در عصر حاضر، آزمایشگاه عسل است که در همه استانها وجود دارد.
Iran (Islamic Republic of)
تولید کننده عسل طبیعی کوهستان عموشاهی
۱۸:۲۷ ۱۸ شهريور ۱۳۹۴
این مطالب اثبات شده است و در کتب عسل درمانی نیز وجود دارد.
البته اکنون عسل ها به تفکیک گل ارائه می شوند که کار را راحت تر کرده اند.
مثلا عسل گون گزانگبین کوهستان زرد رنگ و مقوی دستگاه گوارش است و عسل السدر العربی کوهستان قرمز رنگ و ضد کم خونی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۶ ۱۷ مهر ۱۳۹۴
ادرس بده عمو شاهی جان تا بخریم
Iran (Islamic Republic of)
توت
۱۷:۰۵ ۱۸ شهريور ۱۳۹۴
عسل طبیعی از کجا گیر بیاریم
Iran (Islamic Republic of)
ابوالفضل سالخورده
۱۷:۰۰ ۱۸ شهريور ۱۳۹۴
مطالب جالبی است ممنون