وی با بیان اینکه هدف از تاسیس خانه محله شیخعلی چوپان ارتقای سطح خدمات در محله است اظهار داشت : امید داریم این رویداد، با مشارکت مردم و دستگاه های خدمت رسان بتواند در بخش های مختلف اجتماعی، فرهنگی ، اقتصادی و .... باعث پیشرفت و پویایی محله شود.
محمد فرخ زاده ادامه داد: به طور کلی هدف از راهاندازی خانه محله ،مشارکت شهروندان در رابطه با مسائل با مدیریت خودشان و در نهایت واگذاری تصمیم گیریهای محله به خود آنها است که این موضوع در رابطه با خانه محله شیخ علی چوپان اتفاق افتاده است.
وی همچنین تصریح کرد : خانه محله شیخ علی چوپان ،توسط هیئت مدیرهای اداره می شود که اعضای آن شامل شهرداری منطقه 2، نماینده عمران مسکن سازان، معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز، کمیته امداد امام خمینی(ره ) ، سازمان فنی و حرفهای، اداره بهزیستی شهرستان شیراز، سازمان احیا و نوسازی، معاونت اجتماعی ناجا، شورایاوران محله، آموزش وپرورش، فرمانداری و... هستند.
فرخ زاده بیان کرد: وظیفهی اعضای خانه محله برنامه ریزی، تصمیم گیری و نظارت بر امور محله در چارچوب سیاست های اجرایی شهرداری است.
وی دوره های برگزارشده در این خانه محله را در شش ماهه اول سال 1394،شامل دوره های متعدد فرهنگی وآموزشی دانست و متذکر شد : دوره هایی همچون تابلو فرش، کامپیوتر،پرورش قارچ،پرده دوزی، چرم دوزی ،بافتنی ،کامپیوتر،کریستال بافی و....تا کنون برگزار شده است.
فرخ زاده برگزاری مسابقه عکاسی محله و با موضوع مشکلات شیخ علی چوپان،افتتاح وبلاگ اختصاصی این خانه محله ، برگزاری اردوی فرهنگی تفریحی برایی 50 نفر از بانوان محله، برگزاری دوره آموزش گل های زینتی و آپارتمانی ، برگزاری دوره آموزشی لحظه های زندگی را هدر ندهیم ،برگزاری نشست های مشاوره ای در زمینه مسایل ازدواج و انتخاب همسر به صورت یک هفته در میان با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری و... را از دیگر فعالیت های خانه محله شیخ علی چوپان عنوان کرد.
این مقام مسئول همچنین جذب 400 عضو در خانه محله منطقه شیخ علی چوپان را از نشانه های موفقیت خانه های محله دانست وگفت: بیشتر اعضای این خانه محله جوانان هستند.
وی در ادامه اضافه کرد: افتتاح صندوق حامی اقتصاد بانوان (حاب) در این محله با هدف حمایت از اشتغال زنان در راستای افزایش توان مالی بانوان ،از فعالیت های مفید این خانه محله است که با قرعه کشی در بین بانوان وام های محدود در راستای اشتغال به آنها تعلق می گیرد.
فرخ زاده در ادامه تصریح کرد: این خانه محله چشم انداز قابل توجهی برای آینده خویش ترسیم کرده است که تمامی ابعاد اقتصادی،فرهنگی،زیست محیطی،کالبدی و... را در برمی گیرد.
وی ایجاد صندوق های وام،تاسیس واحدهای کاریابی و کارآفرینی در محله،تعاونی تولیدات محله در زمینه صنایع دستی را بعد اقتصادی ، اهداف آتی خانه محله علی چوپان دانست و عنوان کرد: ترمیم و روکش آسفالت معابر،بهبود و ایجاد شبکه های فاضلاب، ساخت پارک و فضاهای سبز از جمله رویکردهای بعد کالبدی این خانه های محله در اینده ای نه چندان دور است.
فرخ زاده اظهار امیدواری کرد که با اجرای طرح های عمرانی که پاسخگوی مشکلات محله باشد (نظیر سالن ورزشی و ساختمان چند کاره به عنوان خانه محله ،کتابخانه و...)باز آفرینی محله تکمیل شود و با اجرای این طرح های محرک ،توسعه در محله صورت بگیرد.
انتهای پیام/ز