وی با بیان اینکه مؤسسات قرآن و عترت بایستی در رویکرد و نگرش خود تغییر حاصل کنند، خاطرنشان کرد: تعلیم معارف قرآنی نیز بایستی با تغییر و تحول در روشهای تبلیغی روز جهان متحول شود، برای این منظور با کمک حوزه های علمیه و دانشگاه ها در جهت ارتقای دانش تبلیغی فعالان قرآنی گام برداشته ایم .
حجت الاسلام حشتمی ادامه داد: سرعت انتقال مفاهیم در فضای مجازی بالا رفته و باید به سمت استفاده از ابزارهای جدید از جمله فضای سایبری در جهت آموزش های قرآنی حرکت کنیم، برگزاری جشنوارههایی از قبیل وبلاگنویسی و برگزاری کلاسهای آموزش مجازی نیز می تواند در اولویت قرار گیرد .
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امسال معاونت امور قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها 140 میلیارد ریال بودجه مصوب داشته که به احتمال زاید فقط 50 درصد این بودجه اختصاص خواهد یافت، گفت: بودجه دیگری با عنوان منشور توسعه نیز در اختیار این معاونت قرار می گیرد که آن به همه دستگاههای فعال در امور قرآنی توزیع می شود .
معاون امور قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات بیمه فعالان قرآنی در سراسر کشور گفت: امیدواریم با راهاندازی صندوق فعالان قرآنی کشور مسأله بیمه فعالان این عرصه نیز به طور کلی مرتفع شود، اکنون تنها بخشی از جامعه قرآنی از سوی صندوق هنرمندان بیمه شده اند .
حجت الاسلام حشمتی با بیان اینکه پراکندهکاری در راستای تحقق فعالیتهای قرآنی به ویژه در عرصه تربیت 10 میلیون حافظ قرآنی موجب موازی کاری و برخی ناهماهنگیها شده است، گفت: قرار است به زودی ستاد حفظ قرآن کریم از سوی این معاونت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعال شود .