علیرضا خسروی در گفتگو با خبرنگار
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه در حال حاضر از زمینخواری به کویرخواری رسیدهایم، گفت: تمامی بحثهای زمینخواری، دریاخواری، کوهخواری و در حال حاضر به کویرخواری رسیدهایم قانونی است و تمامی این موضوعات که مطرح شده تابع جو است.
عضو کمیسون عمران مجلس با اشاره به اینکه واگذاری گردنه حیران و ساخت و ساز در این محدوده قانونی بوده است، گفت: در شورای عالی شهرسازی قانون طرح جامع و تفصیلی شهرها به تصویب میرسد اما بیرون از این شورا کمیسیون ماده 5 وجود دارد که با تغییر کاربریها و یا تغییر اراضی موافقت میکند.
خسروی تصریح کرد: متاسفانه عمده تغییرات کاربری و واگذاری زمینها توسط کمیسیون ماده 5 و یا دهیاریها، شورای روستاها، منابع طبیعی و وزارت جهاد کشاورزی صورت میگیرد. بنابراین ما با چه کسی باید برخورد کنیم؟
وی یادآور شد: اعضای کمیسیون ماده 5 متشکل از استانداری، میراث فرهنگی، وزارت جهاد کشاورزی است که تمامی امضای واگذاری زمینها توسط این اعضا صورت میگیرد بنابراین به لحاظ قانونی هیچ مشکلی ندارد.
خسروی تصریح کرد: متاسفانه ما خلأ قانونی به نام فروش قانون داریم به طوری که تمامی طرحهای جامع و تفصیلی در شهرها به تصویب میرسد اما هنوز این طرح از شورای عالی شهرها خارج نشده توسط کمیسیون ماده 5 به فروش میرسد.
عضو کمیسیون عمران مجلس یادآورشد: برای جلوگیری از زمینخواری باید مانع فروش قانون و یا جلوگیری از ورود یک طرح به کمیسیون ماده 5 شویم.
وی در ادامه افزود: طرح کاداس که سال گذشته در مجلس به تصویب رسید در حال حاضر در اختیار قوه قضائیه است و در صورتی که این طرح به قوه مجریه واگذار گردد بخشی از این مشکلات برطرف میشود.
عضو کمیسیون عمران مجلس در خصوص طرح کاداس گفت: طرح کاداس به نوعی نقشهبرداری هوایی است که هر قطعه از زمین را مشخص میکند که بعد از زلزله یا سوانح طبیعی مشکلی برای صاحبان زمین ایجاد نشود.
عضو کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: واگذاری طرح کاداس به قوه مجریه در قانون برنامه چهارم و پنجم مطرح بوده است که امیدوار هستیم این طرح در برنامه ششم نیز مطرح شود.
انتهای پیام/