گفتنی است خانواده مکاینتاش که صاحب یک دختر بزرگتر بودند، پس از آگاهی از عدم توانایی بارداری به شیوه طبیعی از طریق روش درمانی IVF اقدام به بارداری کردند.
پس از موفقیت روش درمانی IVF و آگاهی از وجود دوقلو مادر به طور مرتب هر ماه تحت سونوگرافی قرار گرفته و حتی در هفته 12 بارداری، تست غربالگری اندازهگیری گردن جهت تشخیص وجود بیماری سندروم داون را انجام داده است که نتیجه منفی بوده است، اما هنگام زایمان و بلافاصله پس از تولد نوزاد با توجه به ظاهر غیرعادی سر و چشمهای نوزاد، پزشکان احتمال ابتلا به اختلال کروموزومی سندروم داون را دادند که پس از یک روز جواب مثبت به دست آمد.
بررسیها نشان میدهند، بر اساس یک پژوهش علمی که در مجله پزشکی به چاپ رسیده است از هر هزار نوزاد تازه به دنیا آمده، یک مورد وجود دارد که مبتلا به سندروم داون تشخیص داده میشود، که از این تعداد از هر 14 الی 15 مورد دو یا چندقلوزایی، یک مورد وجود دارد که یکی از دوقلوها مبتلا به سندروم داون باشد.
با وجود ابتلا به این بیماری لاعلاج والدین جاش امیدوار هستند او همپا با خواهر دوقلوی خود بتواند رشد کند و با شرکت در کلاسهای گفتاردرمانی و مهارتآموزی بتواند زندگی اجتماعی مؤثری به دست آورد.
انتهای پیام/