مطالعات محققان مدرسه بهداشت عمومی بوستون آمریکا نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض آفت کش های خانگی، خطر ابتلای کودکان به سرطان خون را 47 درصد افزایش می دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان  از ساینس،استفاده از حشره کش های خانگی احتمال ابتلای کودکان به سرطان خون را 47 درصد و لنفوم را 43 درصد افزایش می دهد.

آفت کش ها به گونه ای تولید شده اند که ارگانیسم های کوچک را نابود می کنند؛ بنابراین والدین باید مراقب باشند که از این مواد شیمیایی در فضای خانه و محل بازی بچه ها استفاده نکنند.

در این مطالعه سه نوع آفت کش، شامل حشره کش ها مورد استفاده در فضای خانه و فضای باز و علف کش ها و تاثیر آن روی سلامت کودکان مورد بررسی قرار گرفته است. 

در این گزارش آمده است که احتمال ابتلا به سرطان در کودکانی که در معرض حشره کش های خانگی قرار دارند، به نسبت کودکانی که به هیچ عنوان در منازلشان از این آفت کش ها استفاده نمی شود، 26 درصد بیشتر است؛ ولی هیچ ارتباطی بین استفاده از حشره کش ها در فضای باز و سرطان کودکان شناسایی نشده است.

مطالعات نشان می دهد که تاثیر مخرب آفت کش ها بر بدن کودکان بیشتر از بزرگسالان است؛ زیرا سیستم ایمنی کودکان هنوز به طور کامل توسعه نیافته است و نمی تواند سم زدایی کند.
کودکانی که در خانه و مدرسه در معرض آفت کش ها قرار می گیرند، اثرات سمی شدیدی را در سیستم تنفسی، گوارشی، عصبی و غدد درون ریز تجربه می کنند.نتایج این تحقیقات در نشریه Pediatrics منتشر شده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/
برچسب ها: آفت کش ، کودکان ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.