به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ دلپسند در جلسه کارگروه آرد و نان استان گفت:طرح آزاد پزی نانوایی ها در شهرهای استان با اولویت 45 تومان آرد ،مجوزهای صادر شده در سال 90 ،خشکه پزیها و نانوایی های که برای این طرح داوطلب شدند باید انجام شود.
وی با اشاره به اینکه کیفیت نانوایی های شهر بجنورد نسبت به سایر شهرستان های دیگر استان ضعیف است افزود : نانوایی ها باید به تنوع و کیفیت نان توجه کنند چراکه اولویت اول جلب رضایت مردم است.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان هم در ادامه این جلسه گفت: نانوایی هایی که سهمیه دولتی خود را پخت می کنند با خرید آرد آزاد یک روز در هفته را می توانند پخت آزاد پز داشته باشند.
نیکدل با اشاره به اینکه نانواها می توانند آرد آزاد خود را از هر مکانی تهیه کنند افزود:ماشین هایی که آرد نانوایی ها را حمل می کنند باید با مجوز شرکت غله باشد.
مدیر عامل شرکت غله استان هم گفت:خراسان شمالی دارای 168 نانوایی است که تا کنون 67 واحد آزاد پز شده اند.
سهرابی با اشاره به اینکه 15ونیم درصد از نانوایی های کل کشور آزادپزشده است، افزود: ارتقاء کیفیت نان و ایجاد رقابت در نانوایی ها از اهداف اجرای این طرح است.
انتهای پیام/ی