به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازسنندج،سید عزیز هاشمی گفت: بیشترین ارقام انگور تولیدی شهرستان مریوان به صورت دیم کشت می شود، وسطح زیر کشت باغات انگور دیم شهرستان مریوان دو هزار و 500 هکتار است.
وی با اشاره به اینکه این میزان 50 درصد از سطح زیر کشت باغات مریوان را به خود اختصاص داده است، افزود: پیش بینی می شود در سال جاری حدود 11 هزار تن محصول تولید شود.
مدیرجهاد کشاورزی مریوان بااشاره به اینکه انگور تولیدی مریوان عمدتا به شهرستان های ارومیه، ساوه و مهاباد حمل می شود، بیان کرد: بیش از 80 درصد محصول انگور تولیدی روستاهای حوزه شهرستان مریوان در ورودی شهر مریوان به قیمت روز خریداری می شود.
هاشمی گفت:حدود 10 درصد از محصول تولیدی به صورت تازه خوری و 90 درصد باقیمانده برای فرآوری توسط کارخانجات صنایع تبدیلی خریداری می شود.
وی ادامه داد:ارقام کشت شده انگور در کردستان در اراضی آبی بیشتر کشمشی، عسکری و فخری است و در بخش دیم نیز بیشتر انگور سیاه مریوان و خوشناب بانه است.
مدیرجهاد کشاورزی مریوان افزود: کردستان در زمینه برداشت تولید انگور دیم رتبه سوم کشوری را دارا است و شهرستان های سنندج، کامیاران، بیجار، مریوان و بانه از مراکز اصلی تولید انگور در کردستان است.
گفتنی است، بیش از 20 هزار نفر در بخش تولید و برداشت انگور کردستان مشغول فعالیت هستند.
انتهای پیام/س