وی سطح برگزاری این دوره از نمایشگاه را خوب ارزیابی و ابراز کرد: اگر امکان رفت و آمد ما به کشورهای همسایه به ویژه کشورهای شمالی همچون جمهوری آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و .. بیش از پیش فراهم شود می توانیم در کوتاه ترین زمان ممکن، مردم کشورهای همسایه را با آثار خود آشنا کرده و حتی بازارهای خوبی برای عرضه و فروش محصولات پیدا کنیم.
زاهدی نیا تصریح کرد: به دلیل اشتراکات فرهنگی زیادی که با کشورهای شمالی جمهوری اسلامی ایران بویژه با جمهوری آذربایجان داریم مردم باکو علاقه زیادی به سازهای دست ساز تبریز دارند.
این هنرمند صنایع دستی ادامه داد: در حال حاضر، سازهایی که تولید می کنیم هزارچندگاهی توسط دانشجویان ایرانی محصل در باکو به عناوین مختلف همچون سوغاتی بردن برای دوستان برده می شود و یا خود اتباع جمهوری آذربایجان هنگام سفر به تبریز از این سازها تهیه و به کشور خود می برند.
وی که از دولت انتظار دارد حمایت های خود را از صاحبان و هنرمندان فعال در حوزه صنایع دستی افزایش دهد گفت: اگر نمایشگاههایی مانند ششمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی تبریز به صورت منظم برگزار شود می تواند بازار فروش و عرضه و معرفی محصولات هنرمند را تا حد زیادی تضمین کند.