نتایج یافته‌های محققان دانشگاه جورج تاون نشان می‌دهد موادی در شکلات سیاه وجود دارد که زوال عقلی ناشی از بیماری آلزایمر را به تاخیر می‌اندازد.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ،طی این پژوهش محققان به 119 مرد به طور تصادفی 1000 میلی‌گرم رسوراترول و همچنین دارونما دادند تا تاثیر این ماده بر آلزایمر را بررسی کنند. تمامی این افراد مبتلا به آلزایمر متعادل تا خفیف بودند.

پس از گذشت یک سال از این تحقیق پژوهشگران دریافتند گروهی که از رسوراترول استفاده کرده بودند تغییری را در سطوح پروتئینی که در بیماران مبتلا به آلزایمر ساخته می‌شود از خود بروز ندادند. علاوه بر این مصرف‌کنندگان این ماده نشان دادند بعضی فعالیت‌های خاص روزانه نظیر پوشیدن لباس و حمام کردن را نیز در مقایسه با سایرین بهتر انجام می‌دهند.

این پژوهش در مجله Neurology منتشر شده است.

منبع: ایسنا
انتهای پیام/

برچسب ها: آلزایمر ، مقابله ، شکلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.