به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان گفت : امسال سه میلیارد و ۱۷۲ میلیون نشا سبزی و صیفی در این اراضی کشت می شود.
سیدرضا امیرزاده افزود: گوجه فرنگی ، پیاز ، بادمجان و فلفل دلمه محصولاتی است که نشا آن در هرمزگان تولید شده است.
وی بازار پسندی، ارتقای تولید، کاهش مصرف آب، برداشت سریعتر محصول، کاهش هزینه ها را مهمترین مزایای مهمترین مزایای استفاده از نشا محصولات کشاورزی دانست.
کشت نشا محصولات صیفی و سبزی در استان تا مهر ادامه دارد.سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات صیفی و سبزی از ۵۲ هزار هکتار سطح زیرکشت در هرمزگان برداشت می شود.
فصل برداشت محصولات صیفی و سبزی در هرمزگان از آذر آغاز می شود.
انتهای پیام/ز