به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه،کارشناس بهبود تغذیه در خصوص کارگاه تغذیه در سنین مدرسه گفت: این کارگاه به منظور افزایش اطلاعات همکاران بخش بهداشت در خصوص بهبود تغذیه کودکان و دانش آموزان و همچنین انتقال محتوای کارگاه از سوی کارشناسان سلامت به دانش آموزان و اولیای آنان برگزار شده و هدف کلی آن اصلاح وضع تغذیه این قشر آینده ساز می باشد.
طیب مدرسی افزود: طبق منابع و آمار بهداشتی کشور 20 درصد از دانش آموزان سراسر کشور دارای اضافه وزن بوده و چاق هستند. وی همچنین اظهار داشت: طی اطلاعات بدست آمده از سوی وزارت بهداشت 80 درصد از دانش آموزان دچار کمبود ویتامینهای D،A، روی، آهن، اسید فولیک، روی، کلسیم و ید می باشند که در رشد آنان آثار و نتایج نامطلوبی را از نظر هوشی و جسمی به جا خواهد گذاشت.
انتهای پیام/ ا