عظیم حجت مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص روند صادرات مرغ اظهار داشت: براساس آخرین آمار بعد از پاک شدن کشور از آنفولانزای مرغی تاکنون هیچ محمولهای به افغانستان به سبب عدم تقاضا از این کشور صادر نشده و از طرفی بنده معتقدم که ظاهرا کشورهای دیگر از توقف دو ماهه پروسه صادرات استفاده کرده و بازار را تحت کنترل خود درآورد.
وی در خصوص صادرات مرغ به عراق افزود: در چند روز اخیر مشکلاتی در روند حمل و نقل مرغ از ایران به عراق ایجاد شده چنانچه این مشکلات به سبب کنترل و نظارت دامپزشکی عراق بر محمولهها بوده که از طرفی طی جلسهای که امروز نمایندگان ایران با دامپزشکی عراق در مرز شلمچه دارند قرار است این موضوع بررسی شود تا نیاز به کنترل مجدد در مرز عراق برمحمولهها نباشد زیرا اگر روند قبلی ادامه یابد قطعا تسهیلی در سرعت بخشی صادرات صورت میگیرد هر چند که طی این چند روز در روند صادرات به عراق توقف نداشتهایم.
حجت در ادامه بیان کرد: براساس آخرین آمار بعد از پاک شدن کشور از آنفولانزا تاکنون حدود دو هزار و 200 الی 2 هزار و 300 تن صادرات به عراق داشتهایم و در حالی که قیمتهای صادراتی به عراق از ابتدای سال تاکنون بین 6 هزار و 200 بین 6 هزا رو 800 تومان بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه به ثبات نسبی قیمت نهادهها قیمت مرغ توجیه اقتصادی دارد و از طرفی میزان جوجه و ظرفیت کافی برای تولید مرغ در کشور وجود دارد به گونهای که افزایش تقاضا در بازار منجر به افزایش قیمتهای کاذب نخواهد شد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی تصریح کرد:در حال حاضر قیمت مرغ برای مصرف کننده در مراکز مختلف از 6 هزار و 700 تا 7 هزار و 200 تومان متفاوت است و چنانچه متوسط قیمت مرغ زنده درب مرغداری 4 هزا رو 700 تومان است .
انتهای پیام/