همایش شناخت فرصتهای سرمایه گذاری و راهکارهای توسعه همکاری‌های اقتصادی - تجاری ایران _ آلمان در مونیخ برگزار شد.

همایش ویژه آشنائی با اقتصاد ایران در مونیخ برگزار شد
 به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان همایش ویژه ایران ( شناخت فرصتهای سرمایه گذاری و راهکارهای توسعه همکاریهای اقتصادی - تجاری ) روز سه شنبه 31 شهریور با حضور تعداد قابل توجهی( 100 نفر)  از نمایندگان و مدیران شرکتهای بازرگانی - مالی و تجاری و رسانه های محلی در مونیخ المان برگزار شد.

عبدالله نکونام قدیری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در مونیخ در سخنرانی افتتاحیه این نشست  اظهار داشت: خوشبختانه فضای مثبتی در صحنه بین المللی در خصوص همکاری با جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف سیاسی ؛ اقتصادی ؛ فرهنگی ؛ علمی و تکنولوژی شکل گرفته است و حتی میتوان شاهد  رقابت در این زمینه نیز بود.

نکونام  با اشاره به روابط اقتصادی ایران – آلمان که  از سابقه تاریخی بیش از یک قرن برخوردار است و از ظرفیتهای بومی جمهوری اسلامی ایران ازجمله نیروی کار ماهر؛ جوانان تحصیل کرده و مزیتهای جغرافیایی و دسترسی به بازارهای پرجمعیت منطقه بعنوان عوامل بسیار مساعد برای شکل گیری همکاریهای گسترده تر ایران و آلمان در فضای جدید بین المللی یاد کرد.

وی در ادامه بر ضرورت نگاه راهبردی فعالان اقتصادی  آلمان به همکاریهای گسترده تر با کشورمان از طریق ورود به سطح سرمایه گذاری و تولید مشترک با هدف بازار داخلی ایران و همچنین صادرات به بازارهای ثالث تاکید کرد و معادله صادرات محصولات ساخته شده ازآلمان در ازاء واردات مواد  اولیه و نفت از ایران را  فاقد کارآمدی لازم  برای یک روابط اقتصادی فعال و استفاده از همه ظرفیتهای دو طرف دانست .

نکونام با توجه به  سفر آتی  وزیر اقتصاد دولت ایالت  بایرن آلمان  و هیئت همراه به کشورمان انجام این سفر را برای مشاهده ظرفیتهای اقتصادی ؛ صنعتی و پیشرفتهایی که به رغم تحریم ها در ایران حاصل شده است مفید ارزیابی کرد.

در این نشست آقای بروسارت رئیس انجمن اقتصاد بایرن و اتحادیه شرکتهای بایرنی به تشریح اهداف برگزاری همایش در پرتو فضای جدید بین المللی پرداخت و ابراز امیدواری نمود که با  برداشته شدن تحریمها شرایط نقل و انتقال مالی تسهیل گردد.

وی با اشاره به حمایت این انجمن از سفر هیات عالیرتبه اقتصادی که به سرپرستی خانم ایگنر وزیر اقتصاد بایرن از 1 لغایت 3 نوامبر به تهران انجام خواهد شد از تاسیس دفتر تجاری این انجمن در زمان سفر خانم ایگنر به تهران به عنوان نماد همکاری نزدیک و ارتقای  همکاری اقتصادی و آموزشی یاد کرد.

در ادامه آقای خان بداغی رئیس افتخاری اتاق مشترک ایران و آلمان با اشاره به مراودات تجاری دو جانبه و سفر هیاتهای  اقتصادی آلمان به ایران ، سفر خانم ایگنر و هیات اقتصادی ایالت بایرن را با توجه به ظرفیتهای اقتصادی بالای این ایالت  بسیار با اهمیت خواند.
 
آقای خان بداغی با اشاره به ظرفیتهای انسانی  و منابع انرژی ایران و با اشاره به شرایط سخت تجار و بازرگانان در دوره تحریمها از شرکتهای آلمانی برای تولید مشترک ، سرمایه گذاری و انتقال فن آوری برای بهره مندی از بازارهای منطقه ( بازار 300 میلیونی) دعوت کرد و با تایید زمینه های همکاری( نفت ، گاز ، پتروشیمی ،  خودرو سازی ، سیمان ، مراکز تجاری،  محیط زیست ،  گردشگری و  معدن ) که در صحبت رئیس انجمن اقتصاد بایرن اشاره شد بر پیوستگی صنعتی ایران و المان تاکید کرد. وی ثبات در ایران و سیاست دولت یازدهم در تعامل مثبت با جهان و توافق هسته ای را عامل موثر در ترغیب شرکتهای در فعالیت در ایران ارزیابی نمود.

در ادامه  مدیر عامل شرکت مادر تخصصی مالی و سرمایه گذاری سینا به تشریح جامع شرایط اقتصادی ایران و شاخصهای ان با تکیه بر آمار مراکز مالی- اعتباری جهانی پرداخت و در ادامه شرایط بازارهای مالی و روند سرمایه گذاری مالی در ایران را تشریح کرد .

 در این نشست  خانم اشتفانی کونراد از مدیران وزارت اقتصاد آلمان در سخنرانی با عنوان راههای لغو تحریمها به ارزیابی شرایط ایجاد شده پس از توافق هسته ای ایران با گروه پنج بعلاوه یک  پرداخت و همچنین  آقای ساشا لومان محقق  مرکز علم و سیاست نیز به بررسی سیاست آمریکا و توافق اتمی پرداخت.
 
در ادامه جلسه به سوالات مطروحه توسط مجری و شرکت کنندگان پاسخ داده شد.   
 
در این همایش حدود 100 نفر از مدیران و نمایندگان شرکتها و موسسات تجاری - مالی بایرن حضور داشتند.
 
خاطر نشان می سازد انجمن اقتصاد ایالت بایرن ( اتحادیه شرکتهای بایرنی ) متشکل از 124 اتحادیه و حدود 2500 شرکت بایرنی است.

ایالت بایرن به مرکزیت مونیخ از مهمترین قطبهای اقتصادی آلمان بوده و بسیاری از شرکتهای بزرگ و معتبر آلمانی از جمله بی . ام. دبلیو، زیمنس ، آئودی، مان و ... در این ایالت به فعالیت اشتغال دارند.    
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار