به گزارش
خبرنگار کلینیک گروه علمی باشگاه خبرنگاران جوان، به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل سازمان پزشکی قانونی کشور در بهار سال 94، 204 نفر جان خود را در اثر غرق شدگی از دست دادهآند که از این تعداد 178 نفرمرد و 26 نفر زن بودهاند.
آمار تلفات غرق شدگی در مقایسه با بهار سال 93 تغییری نداشته است.
در بهار امسال 52 نفر از متوفیات غرق شدگی در رودخانه ها جان باختند در حالی که آمار تلفات در دریاها طی این مدت 23 نفر بوده است از این 23 نفر، 18 نفر خارج محدوده طرح شنا و 5 نفر در داخل محدوده مجاز بوده است.
در این مدت استانهای خوزستان با 37 ، مازندران با 16 فوتی بیشترین آمار تلفات را داشتهاند.
براساس آمارهای موجود در سه ماه نخست امسال 52 نفر در رودخانهها، 44 نفر در استخر، 23 نفر در دریا، 20 نفر در کانال ها، 18 نفر در دریاچه مصنوعی و سد، 10 نفر در چاه و 37 نفر سایر مکانها بر اثر غرق شدگی جان باختند.
توصیههایی برای پیشگیری از غرقشدن در کانالهای آب، رودخانه ها و دریاها
چنانکه براساس آمارهای سازمان پزشکی قانونی کشور تعداد بسیار زیادی از موارد غرق شدگی در رودخانه ها و آبهای کم عمق بوده است در اداکه توصیههایی برای پیشگیری از غرق شدگی دررودخانههامطرح میگردد.
- حتما اگر با فنون اولیه شنا آشنایی دارید در این مکانها شنا کنید.
- به دلیل خطر بسیار زیاد هنگام شیرجه زدن در آب های کم عمق همواره قبل از شیرجه از عمق آب مطمئن شوید.
- در محیط هایی که نجات غریق ندارد شنا نکنید.
- پس از استفاده از داروهای خواب آور و شل کنندههای عضلانی شنا نکنید.
- در صورت مواجهه با غریق در صورت عدم آشنایی با فنون نجات غریق تنها با استفاده از چوب یا طناب تا جلیقه نجات یا تشکیل زنجیره انسانی به وی کمک کنید.
- برای نجات غریق از پشت به او نزدیک شوید و از او بخواهید تقلا نکند.
- بسیاری از رودخانهها در ابتدا کم و عمق و با چند قدم جلوتر رفتن به طور ناگهانی عمیق شده و شما را گرفتار گرداب می شوید حتما قبل از ورود به آب عمق آن را بسنجید.
انتهای پیام/