با تولید روزانه بین 60 تا 70 تن زباله در شهر دهدشت بدون رعایت نشدن استانداردهای دفن زبالهُ، سلامت شهروندان مورد تهدید قرار گرفته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل نادیده گرفتن استانداردهای زیست محیطی برای دفن زباله و جمع آوری نامطلوب آن، زباله از سر و روی طبیعت بالا رفته و چهره ناخوشایندی در بکرترین مکانها به جای گذاشته است.

رییس اداره محیط زیست کهگیلویه گفت: شهر دهدشت با توجه به تولید حجم زیادی از زباله در طول روز جایگاه مناسبی برای دفن زباله ندارد.

سید قدرت علی پور افزود: محل دفن زباله براساس ضوابط زیست محیطی نبوده و هیچ گونه دفن بهداشتی صورت نمی گیرد.

وی به آتش کشیدن زباله با توجه به فاصله کم جایگاه دفن زباله با شهر دهدشت را یک تهدید زیست محیطی ذکر کرد و گفت: انتشار گازهای مضر و آلاینده ناشی از دود زباله ها برای بیماران و افراد سالمند خطرناک است.

علی پور عنوان کرد: ماشینهای دفن زباله با توجه به نداشتن روکش مناسب در طول مسیر اقدام به پخش و پراکنش زباله ها می کند که این زباله ها تاثیر منفی درحاصلخیزی زمین های کشاورزی دارد.

وی ابراز داشت: انتظار می رود مسوولان شهرداری و مردم نسبت به دفن صحیح واصولی زباله ها اقدامات لازم برای مقابله با انواع بیماری ها را انجام دهند.

شهردار دهدشت نیز با بیان اینکه دفن زباله بصورت سنتی انجام می شود گفت: برای جلوگیری از آتش زدن زباله ها از سوی افراد دوره گرد و سودجو نگهبان در این جایگاه بصورت شبانه روز مستقر است.

جواد تخشا با بیان اینکه روزانه بیش از 60 تن زباله در شهر دهدشت تولید می شود افزود: سرانه استاندارد تولید زباله در کشور 1٫5 کیلو گرم است و در شهر دهدشت 2 کیلو گرم است.

تخشا نبود طرح جامع مدیریت پسماند را یک معضل دانست و اظهارکرد: تا زمانی که این طرح در سطح شهر دهدشت عملیاتی و اجرا نشود مشکلات زیست محیطی دفن زباله وجود خواهد داشت.

وی با انتقاد از کم توجهی شهروندان در زمینه جمع آوری و دفن زباله ها و اینکه جمع آوری این حجم زباله های شهری برای شهرداری مشکل است، افزود: شهرداری دهدشت با 38 نیروی رفتگر قادر به جمع آوری همه زباله های شهر نیست.

شهر دهدشت با جمعیتی بالغ بر 60هزار نفر مرکز شهرستان 132 هزار نفری کهگیلویه است.

انتهای پیام /س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.