پيازچه، سير، پياز و تره همه در يک خانواده هستند که نه‌تنها همگي بو و طعم تندوتيزي دارند، بلکه خواص درماني‌شان هم زياد است.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ پيازچه از دسته خوراکي‌هايي است که کالري کم اما مواد مغذي زيادي دارند. يک قاشق غذاخوري پيازچه خرد شده، يک کالري، صفر گرم چربي، صفر گرم پروتئين و صفر گرم کربوهيدرات دارد ولي 3 درصد از ويتامين آ و سي مورد نياز روزانه بدن را تأمين مي‌کند.
 
اساسا تحقيقات زيادي روي ارتباط گياهان اين دسته با جلوگيري از سرطان به‌خصوص سرطان‌هاي شکم و روده بزرگ انجام‌شده و در اين زمينه کارساز هستند. تحقيقي که در «Journal of the National Cancer» منتشرشده نيز نشان مي‌دهد، شرکت‌کنندگاني که بيشترين ميزان مصرف خوراکي‌هايي مثل پيازچه، سير و پياز را داشتند، کمتر از بقيه در معرض خطر سرطان پروستات بودند.
 
بالا بردن کيفيت خواب، قدرت يادگيري و حافظه و احتمالاً مبارزه با افسردگي نيز از ويژگي‌هاي اين گياه است.
 
نتایج مطالعات نشان می دهند مصرف روزانه پیازچه هوش و ذهن سالمندان را نیز تقویت می کند و فراموشی و آلزایمر را در آن ها به تاخیر می اندازد.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: دارو ، پیاز ، سرطان ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار