به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ نظری افزود:کارگر پیش کار واحد نانوایی، شاطر نان سنتی، تولید نانهای حجیم و ن یمه حجیم، خمیرگیر، شاطر نان سنگک و بربری از جمله رشته هایی هستند که برای مهارت های نانوایی آموزش داده می شوند.
وی گفت: از زمان اجرای این طرح بیش از ۲ هزار نانوا از آموزشهای مهارتی بخش نانوایی بهره مند شده اند.
معاون آموزش اداره کل فنی و حرفه ای هرمزگان افزود: این افراد در شهرستان هایقشم، بندر خمیر، کیش، بستک، ابو موسی، رودان، جاسک، میناب، بندر عباس و حاجی آباد مهارت های لازم را کسب کردند.
نظری گفت: طرح آموزش نانوایان از سال ۸۹ آغاز شده که به دلیل تقاضا۳سال دیگر هم تمدید شد.
انتهای پیام/س