به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ بهاروندافزود: لرستان یکی از قطبهای تولید کننده انجیر سیاه بوده و تمرکز تولید در شهرستان پلدختر است که مدت برداشت این محصول 50 روز طول میکشد.
وی گفت: امتیازی که انجیر لرستان دارد زودرس بودن آن است که 15 تا 20 روز قبل از سایر استانهای تولید کننده این محصول وارد بازار میشود.
بهاروند افزود: همچنین میتوان محصول درجه 2 و 3 را فرآوری کرده و به صورت شکلات، بیسکویت وارد بازار کرد که در حال حاضر نیز کارخانه مارمالادسازی انجیر در شهرستان پلدختر احداث شده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: باید بر روی فرآوری این محصول کار مطالعاتی صورت گیرد و شرکتهای دانش بنیان نیز در این زمینه کارهایی انجام دادهاند.
وی افزود: مهمترین چالشی که پیش روی تولید این محصول وجود دارد کمبود آب است که متاسفانه با کاهش آب مادیان رود و کشکان بیشتر باغات منطقه با کمبود آب مواجه شدهاند.
بهاروند گفت: در حال حاضر رودخانه زال بدون استفاده پرت شده و آب آن از استان خارج میشود که میتوان با توسعه باغات انجیر در این منطقه حدود 5 هزار هکتار به این باغها اضافه کرد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: برای توسعه این باغات نیازی به کار ترویجی نیست چراکه مردم با مباحث اقتصادی، فنی و فرهنگی آشنایی دارند و توجیه اقتصادی این محصول را میدانند.
وی گفت: در تولید این محصول باغداران از کودهای حیوانی استفاده میکنند و فاقد هرگونه کود شیمیایی است.
انتهای پیام/ی