ساده‌ترین شیوه میلیاردرد شدن برای بسیاری از افراد، علاوه بر داشتن نظم، اولویت‌بندی خودکار و تعیین هدف است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، شاید بارها از خودتان پرسیده‌اید که چرا پولدار نمی‌شوم؛ درحالی‌که بسیاری از عادت‌های غلط مالی و پنهان وجود دارند که با شناسایی و رفع آنها می‌توانید جلوی بسیاری از اسراف‌های مالی را گرفته و در مسیر پولدار شدن قرار بگیرید.به‌گزارش اقتصادنیوز، شکی نیست که خرج کردن بیشتر از دخل، برای بودجه شخصی یک آفت جدی محسوب می‌شود. اما برخی عادت‌های نه چندان مشهود وجود دارند که می‌توانند شما را ناخواسته وارد انحراف مالی کنند.

به‌گزارش بخش مالی سی‌ان‌ان، «کری کاربونارو»، مدیر مالی و مدیر اجرایی موسسه «یونایتد کپیتال» می‌گوید: ساده‌ترین شیوه میلیاردرد شدن برای بسیاری از افراد، علاوه بر داشتن نظم، اولویت‌بندی خودکار و تعیین هدف است. 

در این گزارش، به عادت‌های اشتباهی که ازنظر متخصصان پولی و مالی می‌توانند به پس‌انداز بلندمدت شما آسیب بزنند، اشاره می‌کنیم.

پس انداز پولی‌ که باقی می‌ماند
اگر برنامه پس‌اندازی شما تنها به پس‌انداز کردن پول‌هایی که برایتان باقی می‌ماند محدود می‌شود، وقت آن است که بودجه خود را اولویت بندی کنید. «تد پیترز»، مدیرعامل موسسه مالی Bluestone می‌گوید: وقتی حقوق خود را دریافت می‌کنید، مبلغ مشخصی را برای پس‌انداز کنار بگذارید و در حسابی قرار دهید که جلوی چشمتان نباشد. پیترز پیشنهاد می‌کند: وقتی بودجه‌بندی می‌کنید، با اهداف پس‌اندازی شروع کنید. مثلا، درصد پس‌انداز خود را حدود هفت تا 10 درصد مشخص کنید. 

تعیین اهداف پس‌انداز و فراموشی
نرخ پس‌انداز شما باید متناسب با شغلتان افزایش یابد. وقتی اضافه حقوق دریافت می‌کنید، درصد پس‌انداز شما هم باید افزایش یابد. همچنین، بازنگری در حساب پس‌انداز بازنشستگی می‌تواند برای شما هزینه‌های گزافی ایجاد کند. کاربونارو می‌گوید: اگر سالانه دست‌کم یکبار برنامه‌های پس‌اندازی خود را بازبینی کنید، خیالتان آسوده خواهد شد که همه چیز سر جایش است.

اختصاص هزینه زیاد برای مسکن
وام‌های مسکن یا اجاره‌های بالا اغلب بزرگترین چاله‌های بودجه‌ای محسوب می‌شوند اما شما باید کمتر از 28 درصد از درآمد خالص خود را به مسکن اختصاص دهید که به گفته کاربونارو این هزینه‌ها شامل قرارداد، سود، مالیات و حتی بیمه نیز می‌شود.

احتیاط بیش از حد در سرمایه‌گذاری
هدف از سرمایه‌گذاری در بازار سهام نباید سکته دادن شما باشد بلکه باید متناسب با سن خود در معرض ریسک بازار سهام قرار گیرید. اگر شما 40 سال یا کمتر دارید، بهتر است ریسک‌پذیر باشید و در بازار سهام سرمایه‌گذاری کنید.

خرید احساسی
وقتی صحبت از خریدهای بزرگ و مهم می‌شود، صبر یک خصیصه بارز اخلاقی محسوب می‌شود. کاربونارو توصیه می‌کند: وقتی قصد انجام یک خرید بزرگ را دارید، یک روز صبر کنید و وقتی فردا از خواب برخاستید با خود فکر کنید که آیا بازهم به این وسیله نیاز دارید یا خیر؟ تجربه نشان داده که در 99 درصد موارد، فردای آن روز احساس می‌کنید دیگر به آن وسیله نیاز ندارید.


منبع: دنیای اقتصاد


انتهای پیام / 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار