به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ خسرو شهبازی گفت: یکی از اهداف و سیاستهای سازمان جهاد کشاورزی استان مقابله با بحرانهایی از جمله کم آبی و خشکسالی است که در سالهای اخیر با آن روبرو هستیم.
وی مشکل دیگر بخش کشاورزی استان کرمانشاه را بحران خاک و فرسایش آن اعلامو تصریح کرد: حفظ آب و خاک نیازمند برنامهریزی دقیق و اصولی بوده تا به توسعه پایداری در این بخشها برسیم.
شهبازی با اشاره به اینکه برای رسیدن به توسعه و تولیدات پایدار در بخش کشاورزی مطالعات فراوانی صورت گرفته، خاطرنشان کرد: استان کرمانشاهقطب کشاورزی کشور استو بر اساس پتانسیل و گزارشاتی که وجود دارد قابلیت افزایش تولید محصولات کشاورزی را دارد.
وی یکی الزامات دستیابی به افزایش تولید محصولات کشاورزی استان کرمانشاه را افزایش بهرهوری در واحد سطح دانست و گفت: در این زمینه افزایش راندمان تولید در واحد سطح نیز باید اتفاق بیافتد.
شهبازی با اشاره به اینکه تعدادی ازظرفیتهای تولید محصولات کشاورزی استان کرمانشاه تعطیل یا راکد است،اظهار کرد: در بخش دامپروری، شیلات و صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات باید واحدهای راکد راهاندازی شده و به چرخه تولید باز گردند، زیرا قسمت عظیمی از اقتصاد استان بر پایه کشاورزی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه منابع انسانی را در بالا بردن ضریب تبدیل و بهرهوری کشاورزی مهم دانست و گفت: در خیلی از کشورها به سرمایه انسانی توجه ویژه شده و بهرهوری را در منابع انسانی بوجود آورده اند.
شهبازی در پایان با بیان اینکه کشاورزی استان را باید به سمت کشتهایی با صرفه اقتصادی ببریم گفت: این سازمان در اصلاح الگوی کشت برنامههایی را با توجه به بحران خشکسالی اجرایی می کند تا کشتهای ما اقتصادیتر شوند و برای بهرهبرداران درآمدزا باشد
انتهای پیام/س