رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه 10 درصد از اشتغال بخش صنعت متعلق به مبلمان و دکوراسیون است گفت: با توجه به اشتغال بالا در این بخش و ارزآوری مناسب آن باید در شرایط جدید اقتصاد به آن توجه ویژه شود.

لزوم توجه به صنعت مبلمان در شرایط جدید اقتصادبه گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن جلال‌پور رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران صبح امروز از هشتمین کنفرانس بین‌اللملی دکو 2015 با اشاره به برگزاری این کنفرانس در شرایط جدید اقتصاد گفت: در شرایطی که در حال گذر از تحریم‌ها هستیم و در پی کاهش وابستگی به نفت می‌باشیم باید نگاه تازه‌ای به صنعت مبلمان و دکوراسیون داشته باشیم.

وی افزود: همچنین در شرایط امروز در حالی که هیأت‌های خارجی مدام در رفت و آمد به کشور هستند و نگاه به اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی بیشتر شده است صنعت مبلمان هم از جنبه صنعتی و هم از جنبه هنری می‌تواند حرفی برای گفتن داشته باشد.

جلال‌پور گفت: مبلمان در کشور قدمتی بیش از 8 هزار سال دارد و این موضوع نشان‌دهنده تاریخی و قدیمی بودن این صنعت است که در شرایط جدید اقتصاد ایران با توجه به اشتغال‌زایی بالای این صنعت برای حضور در بازارهای بین‌المللی باید گام‌های جدی برداشته شود.

رئیس اتاق ایران در ادامه صحبت‌های خود گفت: 10 درصد از اشتغال بخش صنعت متعلق به بخش مبلمان و دکوراسیون است که نیاز به ارزآوری ندارد و همچنین هزینه اشتغال در این بخش پایین است و در صورت افزایش تولید و در پی آن صادرات شاهد ارزآوری مطلوبی برای کشور خواهیم بود.

جلال‌پور تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنم تا در این هنر- صنعت برندسازی خصوصا در تولیدات انحصاری مانند مبلمان قالی صورت بگیرد تا در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم و در کنار آن نباید از برگزاری کنفرانس‌ها و همایش‌های بین‌المللی و نمایشگاه‌ها غافل باشیم و از حضور هیأت‌های تجاری خارجی برای سرمایه‌گذاری مشترک در این بخش نهایت استفاده را ببریم.

وی افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته حضور صنعت مبلمان ایران در بازارهای جهانی چشمگیر نبوده و در شرایط جدید اقتصادی نیاز به پشتیبانی و حمایت دولت، مجلس و همراهی تشکل‌ها دارد تا بتوانیم در بازارهای جهانی سهمی داشته باشیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار