فغفوری افزود: به لحاظ شرایط زمین شناسی ، استان زنجان دارای شرایط بسیار مناسبی برای تشکیل کانی های معدنی می باشد ، بطوریکه این استان از نظر وجود ذخایر معدنی دارای پتانسیل های بسیار غنی بوده و ضمن داشتن رتبه 12کشوری یکی از قطب های معدنی کشور علی الخصوص ذخایر سرب و روی با عیار مطلوب به حساب می آید.
وی ادامه داد : موقعیت مکانی مناسب استان و مجاورت آن با استانهای صنعتی و مصرف کننده مواد معدنی شامل استانهای تهران ، آذربایجان شرقی و غربی ، قزوین ، همدان و گیلان و کردستان باعث استخراج و عرضه مواد معدنی از معادن و حمل آن برای مصرف در سایر استان ها می گردد .
رئیس سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان از جمله مواد معدنی منحصر بفرد در استان زنجان را شامل آلونیت (تنها در استانهای قزوین و زنجان و آذربایجان شرقی) ، براسیت آنتی موئن ، سرب و روی با عیار بالا و سنگهای گرانیتی با رنگ بژ ، شکلاتی با نام گرانیت خرمدره و پتاس سنگی و سولفات منیزیم دانست.
فغفوری به اهم فعالیت های بخش معدن در شش ماهه اول سال جاری اشاره کرد و افزود : در نیمه نخست سال جاری مناقصه واگذاری طرحهای کمک به تجهیز اکتشاف پایه و تفصیلی و بازرسی معادن و تعیین استخراج واقعی برگزار گردید.
وی از انعقاد تفاهم نامه اجرای عملیات اکتشافی در پهنه های طارم و سلطانیه با ایمیدرو در این مدت خبر داد و یادآور شد : انعقاد تفاهم نامه اجرای عملیات اکتشافی در پهنه انگوران –زرشوران با شرکت تهیه وتولید مواد معدنی ایران و استقرار نمایندگی سازمان زمین شناسی در استان از جمله مهمترین اقدامات بخش معدن در 6 ماهه اول امسال بوده است.
انتهای پیام/ب