به گزارش
دريچه فناوري گروه فضاي مجازي باشگاه خبرنگاران جوان؛ بخش صنعت یکی از مهم ترین بخش های اقتصادی هر کشور محسوب شده و نقش زیادی در رشد و توسعه کشورها ایفا می کند. این صنعت یکی از مهمترین صنایعی است که نقش قابل ملاحظه ای در رشد اقتصادی داشته و به اعتقاد برخی مهمترین نیروی محرکه توسعه اقتصادی هر كشور است.
در ايران 2 شركت خصوصي و دولتي كه شرکت ایران خودرو در سال ۲۰۰۱ با تولید پیکان (که بعدها در سال ۲۰۰۵، سمند جایگزین آن شد) ۶۱٪ بازار و سایپا در همان سال ۳۳٪ بازار خودروی ایران را به خودشان اختصاص دادند وجود دارند. رقابت در اين صنعت خودرو سازي حرف اول را می زند و طبیعی است، آنهایی که دستی بر آتش دارند همواره به دنبال طراحی و تولید خودروهایی ویژه با جدیدترین و به روزترین امکانات هستند و مي كوشند تا بهترين محصولات را مطابق سليقه مردم تحويل دهند.
یکی از مواردی که در این صنعت باید به آن توجه ویژه ای شود طراحی اولیه خودرو موردنظر است که معمولا در جلب توجه مشتریان و استقبال از محصول جدید نقش به سزایی دارد، چراکه همواره مشتریان به دنبال طرح های جدید و البته با کیفیت هستند ولي بعضي از اين طراحان، ماشين هايي مي زنند كه يه كم شبيه به ماشين هاي از قبل ساخته شده ي اروپايي است و برگفته از شكل و شمايل ماشين هاي كشور هاي غربي مي باشد.
تولید و عرضه محصول سایپا 132
پراید در اصل در شرکت مزدا ژاپن با سفارش فورد، شرکت مادر، طراحی شد. نسل اول این خودرو که در سالهای ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۳ تولید و در ژاپن با نام مزدا ۱۲۱ و در آمریکای شمالی توسط شرکت فورد با نام فورد فستیوا فروش رفت. پراید از ۱۹۸۷ تا ۲۰۰۰ در شرکت کیا موتورز کره جنوبی تولید شد و در سال ۲۰۰۱ خط تولید آن به سایپا منتقل شد. و پس از تغییراتی در پراید مانند 141، شرکت سایپا در سال 1386 پراید را به نام 132 با چند تغییر جزعی و کوچک وارد بازار کرد.
(Subaru Impreza WRX STI (2002
شرکت سوبارو در سال 1379 سوبارو مدل Impreza را روانه بازار ژاپن کرد. این خودرو پس از تولید با استقبال شدیدی مواجه شد و شرکت سوبارو که محصول زیادی را پیش فروش کرد، مدل WRX که با موتوری تقویت شده و تغییرات کلی طراحی كرد و در سال 2002 روانه بازار ژاپن شد. این ماشین با وزن سبک و موتور سرعتی که داشت، بهترین خودروی مسابقات رالی شناخته شد.
سمند در سال 1381 توسط گروه صنعتی ایران خودرو و با همکاری آلمان و انگلستان ساخته شد.
طراحی موتور، بدنه و شاسی این خودرو توسط شرکتهای انگلیسی و فرانسوی انجام شده و قالبهای اصلی آن ژاپنی میباشد و جیگ و فیکسچرهای آن و همچنین طراحی خط تولیدش کار شرکت کرهای (ووشین) میباشد.
(Volkswagen Passat (1996
فولکسواگن، (به آلمانی: Volkswagen) شرکت خودروسازی آلمانی است، که مهمترین برند متعلق به گروه فولکسواگن میباشد. این گروه هماکنون بزرگترین خودروساز اروپا بوده، که بهعنوان سومین شرکت بزرگ خودروسازی جهان نیز محسوب میشود. اين ماشين در سال 1996 وارنه بازار آلمان شده و از سال 1996 برنامه Euro NCAP در حال تست این خودروهاست كه بيشترين ايمني را در خود در بر دارد.
پراید 151 تولید محصول سایپا
پرايد وانت در سال 1391 روانه بازار ايران شد و اين ماشين با قدرت موتور 1323 سي سي است كه توان آن تاحداكثر بار 400 كيلو گرم مي تواند تحمل كند.
(1996) fiat strada
وانت فيات استرادا (Fiat Strada) در سال 1375 در میناس گرایس، برزیل، آفریقای جنوبی و نیسان تولید شده است.
این خودرو در کلاس وانت قرار گرفته و در طراحی آن خودروهای موتور جلو-محور جلو بوده است و سیستم جعبهدندهٔ آن ۵ دنده به صورت دستی مي باشد كه اين ماشين هم تا حداكثر 700 كيلوگرم مي تواند بار حمل كند.
يه این عکس دقت کنید این عکس مربوط به خودروی تویوتا (Toyota Allion) که در سال 2007 در كشور زاپن ساخته شده است
اين خودرو در كلاس خانوادگي تويوتا مي باشد كه در سال 2007 روانه بازار زاپن شد، و جزو خودرو هاي كم مصرف شهري در دل مردم جا گرفت.
این خودروی شرکت چینی در سال 2014 Zotye Z300 نام دارد كه با همان مشخصات است
و این هم محصول جدید سایپا معروف به سايپا z 300
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
گزارش از نوید صفری پور
انتهاي پيام/