فریبا احمدی بیگلو روانشناس خانواده در گفتگو با خبرنگار
حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با وجود دعواهای دوران کودکی هر خواهر و برادری، اما معمولا دو خواهر آن چنان به هم وابستگی دارند که ازدواج آنها در بعضی موارد باعث به وجود آمدن مشکلاتی از جمله افسردگی، کم خوری و کم خوابی، معضلات تحصیلی خصوصا در خواهر کوچکتر و مجرد خواهد شد.
وی ادامه داد: والدین باید در این شرایط با کمک وسایل ارتباط جمعی دختر کوچکتر را آرام و به او اجازه داده تا روزانه چند مرتبه به صورت تلفن یا پیامکی با خواهرش در ارتباط بوده و وی را در مورد اینکه خواهرش وارد مرحلهی جدیدی از زندگی شده و این شرایط ممکن است در صورت دانشگاه یا ازدواج برای خودش نیز اتفاق بیفتد، قانع سازند.
این روانشناس افزود: بهتر است این جور وابستگیها با اقداماتی از جمله فرستادن فرزندان به اردوهای یک یا چند روزه از طرف مدرسه یا شب ماندن در خانههای اقوام نزدیک و مورد اعتمادی در دوران کودکی کمتر شود.
احمدی بیگلو در پایان تصریح کرد: در ماههای ابتدایی جدایی خواهران از یکدیگر این شرایط ایجاد شده که وابستگی آنها نسبت به یکدیگر کمتر و باید از ملاقاتهای بیش از حد حضوری آنها جلوگیری شود.
انتهای پیام/