در آینده نزدیک شیوه‌های نوین شیمی درمانی به زنان باردار اجازه می‌دهد تحت شرایطی خاص فرزند خود را سالم بدنیا بیاورند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان بر اساس یک تحقیق بسیار منحصر به فرد و تحول آمیز در دنیای پزشکی دریافته‌اند درمان سرطان در زنان باردار هیچ آسیبی به جنین نمی‌زند.

گفتنی است، کارشناسان این نتایج را با مشاهده پارامترهای سلامت، رشد ذهنی و جسمی 129کودک به دنیا آمده در طول 3 سال پس از تولد از مادران مبتلا به سرطان که در طول بارداری شیمی درمانی می‌کرده‌اند بدست آورده‌اند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد بر اساس این تحقیقات برخی درمان‌ها مخصوص مقابله با سرطان در حین بارداری می‌تواند سبب ادامه یافتن بارداری و به دنیا آمدن نوزاد سالم شود. 

کارشناسان در یک تحقیق همسو دریافته‌اند یکی از مشکلات اصلی زنان باردار مبتلا به سرطان به دنیا آوردن نوزاد نارس است که این مسئله چه در مادرانی که شیمی درمانی انجام نداده‌اند بطور یکسان مشاهده می‌شود.

این نتایج حاصل تحقیقات پروفسور فردریک amant است که نتایج اولیه مطالعه خود را در کنگره سرطان اروپا که در وین برگزار شده ارائه کرده است.

بر اساس نتایج زنان مبتلا به انواع سرطان نباید به خاطر ترس و یا انجام درمان ها را به پس از زایمان بسپارند.

این یافته‌ها همچنین دریافته‌اند انجام شیمی‌درمانی، پرتودرمانی و نیز انجام اعمال جراحی هیچ اثر نامطلوبی بر رشد ذهنی و جسمی نوزادان مبتلا به سرطان نمی‌گذارد و والدین نباید از انجام معالجت سرطان در فرزندان خردسال خود واهمه داشته باشند.

کارشناسان اما هشدار می‌دهند زنان باردار مبتلا به سرطان به شدت در معرض بدنیا آوردن نوزاد نارس قرار دارند.

کارشناسان شایع ترین سرطان ها را در زنان باردار را سرطان سینه، سرطان لوسمی و سرطان لنفوم می‌دانند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.