عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: ماموریت و رسالت اصلی روحانیان دفاع از کیان نظام اسلامی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آیت الله سید احمد خاتمی روز یکشنبه در گردهمایی مبلغان اعزامی به طرح بصیرت عاشورایی در دهه نخست ماه محرم در سالن اجتماعات امامزاده سید علی (ع) قم با اشاره به سخنان و تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص نفوذ گسترده دشمن در زمینه‌های مختلف اقتصادی، امنیتی و فرهنگی تصریح کرد: روحانیان و مبلغان مذهبی باید در تبلیغات محرم فرهنگ‌هایی را ابلاغ کنند، که نفوذ فرهنگی دشمن را بی‌اثر کند.

وی فرهنگ ایمان به وعده‌های الهی را از جمله فرهنگ‌های کارساز برای مقابله با نفوذ فرهنگی دشمن عنوان کرد و افزود: این نوع فرهنگ، انقلاب اسلامی را ساخت و تداوم بخشید و امروز نیز ترویج این فرهنگ برای مصون نگه داشتن نسل جدید از نفوذ فرهنگ دشمن ضروری است.

امام جمعه موقت تهران همچنین ترویج فرهنگ سخن مستند گفتن و سخن مستند شنیدن را یکی دیگر از فرهنگ‌های ضروری برای اشاعه و تبلیغ عنوان کرد و افزود: بدون شک کسانی که فضای مجازی را درست کردند، خودشان هم دیگر نمی‌توانند جلوی آن را بگیرند، لذا ما باید نسل خود را در برابر آن بیمه کنیم.
 
خاتمی گفت: ما باید به مردم بگوییم، که هر چیزی که فلان شبکه خارجی یا داخلی و یا روزنامه گفت، را نباید سند بدانیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که روزنامه به هیچ وجه نمی‌تواند برای ما سند باشد، تصریح کرد: انبوه مطالب کذب و دروغ است، که در برخی از این روزنامه‌ها، هفته نامه‌ها، ماه نامه‌ها و فصل نامه‌ها گفته می‌شود، البته همه مطالب آن دروغ نیست، ولی دروغ و راست با هم است.

وی ادامه داد: آن چه که بیش از همه مهم است این که همگان به ویژه کسانی که تریبون در اختیار آن‌ها قرار دارد، از منابع معتبر نقل قول‌های خود را مطرح کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنین فرهنگ نفرت از استکبار در راس آن آمریکا را یکی دیگر از فرهنگ‌های ضروری برای ترویج در فعالیت‌های تبلیغی عنوان کرد و افزود: وقتی یک رهبر در جایگاه رهبری خود در خطبه‌های نماز عید فطر شعار مرگ بر آمریکا را بگوید این گویای تثبیت یک فرهنگ قرآنی است.

آیت الله خاتمی در بخش دیگری از سخنانش گفت: حتی اگر برجام هم تصویب شود، نفرت از آمریکا همچنان سر جای خوش باقی است.

وی تصریح کرد: برجام یک مساله در رابطه با مساله هسته‌ای ایران است، لذا جنایات حدود 60 ساله آمریکا از 28 مرداد 32 تاکنون چگونه جبران می‌شود.

وی افزود: جنایاتی که امروز در یمن و بحرین و سوریه به وسیله تکفیری‌ها انجام می‌شود، یقیناً با چراغ سبز آمریکا است.

امام جمعه موقت تهران، تصریح کرد: مبلغان مذهبی در ماه محرم باید جنایات آمریکا را به صورت مستند برای مردم تبیین کنند و بگویند که آمریکا در 50 سال اخیر به 25 کشور جهان مستقیم یا غیر مستقیم حمله کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ترویج فرهنگ عاشورا و فرهنگ عزت و ذلت ناپذیری را یکی دیگر از فرهنگ‌های لازم برای ترویج خواند و تصریح کرد: مبلغان مذهبی به مردم بگویند که فرهنگ عاشورا در واقع همان فرهنگ قرآن است.

آیت الله خاتمی همچنین با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ ولایتمداری به عنوان اساسی‌ترین فرهنگی که باید اشاعه شود، تصریح کرد: ولی فقیه جانشین امام زمان (عج) است و نگاه قانون اساسی نیز به ولی فقیه و ولایت فقیه در این نکته خلاصه می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مبلغان مذهبی را سفیران نور و عشق به خداوند توصیف کرد و افزود: ماه محرم و سفر فرصت طلایی برای نشر دین است، و مبلغان علمداران و سرداران این عرصه هستند.

وی با اشاره به حساسیت زمانه و مقطع کنونی و این که روحانیت و همه حوزه‌های علمیه در این شرایط سه ماموریت و رسالت اساسی بر عهده دارند، تصریح کرد: ماموریت نخست این قشر تحکیم عقاید است چرا که کسی یک نگاه ولو سطحی به عرصه فرهنگ بیندازد به خوبی می‌بیند که دشمنان مبانی دینی در واقع همان خدا باوری و معاد باوری را هدف قرار داده‌اند.

وی با تاکید بر ضرورت پاسداری و صیانت از مبانی و اصول دینی و مذهبی از سوی روحانیان تصریح کرد: روحانیان باید همان گونه که از اصول دین شامل مواردی همچون توحید و نبوت دفاع می‌کند، از اصول مذهب و مسایلی مانند اعتقاد به توسل، شفاعت، زیارت و ولایتمداری نیز دفاع نمایند.

عضو هیات رئیسه خبرگان رهبری بیان سبک زندگی دینی در عرصه‌های مختلف فردی، سیاسی، اجتماعی و خانوادگی را دومین وظیفه و رسالت مهم روحانیت برشمرد و افزود: مبلغان مذهبی باید ضمن شناسایی ویژگی‌های منطقه‌ای که می‌خواهند در آن به تبلیغ بپردازند، موضوع سبک زندگی دینی را نیز مطابق شرایط محل تبلیغ خود تبیین کنند.

آیت الله خاتمی با تاکید بر این که روحانیان باید با هر شیوه‌ای در سنگر دفاع از ارزش‌ها حضور داشته باشد، تصریح کرد: استفاده از منبر به عنوان رسانه افتخار آمیزی که نقش فراوان در دفاع از ارزش‌ها داشته و دارد یکی از این شیوه‌ها محسوب می‌شود.

امام جمعه تهران با بیان این که نباید در تبلیغ دین فقط به منبر اکتفا نمود، تصریح کرد: تبلیغ چهره به چهره با جوانان به منظور شنیدن حرف‌ها و شبهات آن‌ها و سپس پاسخ‌گویی به آن‌ها نیز باید یکی دیگر از روش‌های مد نظر روحانیان برای تبلیغ قرار بگیرد.

وی با بیان این که مدیریت تبلیغی به عهده مبلغان مذهبی است، خاطر نشان کرد: چه بسا جوانان حوصله حضور در پای منبر روحانیت را نداشته باشند، ولی مبلغان مذهبی باید با برنامه‌ریزی جلسه جداگانه‌ای را برای آن‌ها ترتیب دهند.
 
وی با تاکید بر پرهیز از هر گونه افراط در بیان مباحث خانوادگی در سخنرانی‌ها و مجالس تبلیغی، تصریح کرد: متاسفانه امروز شاهد افراط در این زمینه هستیم، ولی زیاده روی در پرداختن به مسایل مربوط به خانواده زیان‌بار است و تاثیر آن را کم خواهد کرد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.