دبیر کنگره ملی سرداران و 4500 شهید تدارکات، گفت: سپاه پاسداران با فرهنگ‌سازی در راه رسیدن به اقتصاد مقاومتی قدم برمی‎دارد.

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سرتیپ جمال الدین آبرومند دبیر کنگره ملی سرداران و 4500 شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه پاسداران در نشست خبری که در مرکز بسیج صداوسیمای برگزار شد، ضمن تبریک و تسلیت شهادت سردار حسین همدانی گفت: این کنگره یادآور این است که ما فراموش نکنیم هشت سال دفاع کردیم و در مقابل همه ایستادیم و اجازه هیچ گونه تجاوزی به هیچ کس ندادیم.


وی ادامه داد: زمانی که اسم عملیات می‌آید، همگان تنها شب‌های عملیات و صبح پیروزی را به یاد می‌آورند اما تدارکات این عملیات‌ها چندین ماه طول می‌کشد؛ عملیاتی که شاید 3 یا 4 روز طول بکشد، ماه‌ها برای موفق انجام شدنش وقت گذاشته می‌شود. تدارکات سپاه پاسداران از روز نخست در عملیات‌ها حضور داشته و دارد.


سردار آبرومند اظهار داشت: سپاه پاسداران همیشه وصل به مردم است و این مهم‌ترین ویژگی سپاه است، بسیاری از موفقیت‌های سپاه به علت حمایت‌ها و همکاری‌های مردم است. تدارک و پشتیبانی سپاه از تجربیات دیگران استفاده می‌کند. آن چه که تدارکات سپاه در دوران دفاع را به موفقیت رساند، حضور سپاه در جبهه معنوی بود. مهم‌ترین دستاورد این کنگره توسعه فضای معنوی در بین جوانان است. جمع آوری اطلاعات شهدا و جانبازان و مصاحبه با خانواده‌های شهدا به منظور ذکر اخلاق و منش آن‌ها از دیگر اهداف ماست. با شهادت سردار شامات حاج حسین همدانی تعداد سرداران شهید کنگره به 110 نفر رسید.


دبیر کنگره ملی سرداران و 4500 شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه پاسداران در پایان خاطرنشان کرد: رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در نشان دادن دفاع مقدس دارند و می‌توانند به کلی فضا را عوض کنند، کاری که با رسانه می‌توان انجام داد، شاید با یک تیپ و لشکر نتوان انجامش داد. 23 مهر ماه دومین کنگره سرداران شهید در برج میلاد برگزار می‌شود.


سردار سرتیپ آبرومند در ادامه این نشست به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر چگونگی حرکت سپاه پاسداران در مسیر اقتصاد مقاومتی گفت: یکی از مسیرهای سپاه تمرکز بر روی کالاهای داخلی است. سپاه پاسداران با اتصال به بدنه مردمی بسیج اقدامات بسیار مهمی را انجام داده است. فرهنگ‌سازی مهم‌ترین راه رسیدن به این هدف است که بسیج این فرهنگ‌سازی را انجام می‌دهد. سپاه پاسداران به دنبال تمرکز روی حوزه‌های دانش بنیان است تا بتواند مشکلات مردم را حل کند و کالاهای مدنظر مردم را در داخل کشور تولید نماید.


سردارآبرومند در پاسخ به این سوال که چند درصد از تدارکات جبهه‌ها توسط مردم بوده است،‌ گفت: در بخش نظامی هیچ انتظاری از مردم نیست، اما در بخش‌های دیگر 80 درصد تدارکات توسط مردم انجام می‌شد، مردم یا منابع مالی می‌آوردند یا امکانات مورد استفاده خود را در اختیار رزمندگان قرار می‌دادند. در حوزه عناصر نظامی نیز 80 درصد از نیروها، مردمی بودند و 20 درصد از کادر نظامی سپاه بودند.


همچنین در پایان این مراسم از چندین کتاب با موضوع دفاع مقدس به نام‌های "کردار اهل صومعه" ، "انجمن" ، "حاج صادق خان" و "کشف عشق" رو نمایی شد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار