به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ عمر کاید گزارشگر شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد اختلاف های موجود میان عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن با خالد بحاح نخست وزیر و معاون منصور هادی، مخفی باقی نماند. هر چند که دولت منصور هادی بارها وجود اختلاف میان هادی و بحاح را تکذیب کرده است.
خالد بحاح در مراسم استقبال از عبدربه منصور هادی در فرودگاه عدن حضور نیافت و اینگونه بحران موجود میان آن ها کاملاً آشکار شد.
اختلاف میان این دو در اصل به درگیری پنهان آن ها بر سر رهبری کشور در هنگام حل و فصل اختلافات گروه های یمنی، بر می گردد.
جنبش انصار الله و ارتش یمن با هرگونه نقش آفرینی عبدربه منصور هادی در قدرت مخالفت می کنند و همین مساله باعث می شود که بخت بحاح برای انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور توافقی یمن بیشتر شود.
عبدربه هادی که اصالتاً زاده جنوب یمن است در منطقه خود از پایگاه مردمی برخوردار نیست زیرا وی در سال 1994 وزیر دفاع یمن بود و در آن زمان فرماندهی نبردهایی را که برای به کنترل در آوردن شهرهای جنوب برپا شده بود به عهده داشت.
پس از آنکه نماینده ویژه سازمان ملل متحد در یمن با صدور بیانیه ای خواهان گفتگو میان گروه های یمنی در مسقط شد تا از طریق این گفتگوها دولت قانونی به رئیس جمهور قانونی بازگردد؛ عبدربه منصور هادی موقعیت خود را متزلزل دیده و احساس خطر می کند. از این رو وی درست پس از چند ساعت که با گفتگوهای مسقط موافقت کرده بود اعلام کرد در مذاکرات مسقط شرکت نخواهد کرد.
عبدربه منصور هادی به خوبی درک کرده بود که باید برگ های برنده را از دست رقیب کینه جوی خود بیرون بکشد بنابراین به محض اینکه به یمن بازگشت فرماندار جدیدی برای عدن تعیین کرد و به درخواست خالد بحاح برای به تأخیر انداختن انتخاب فرماندار عدن پاسخ نداد.
همچنین منصور هادی بر ابقای همپیمان خود ریاض یاسین، به عنوان سرپرست وزارت خارجه اصرار ورزید. این تصمیم ناراحتی خالد بحاح را به همراه داشت و ریاض یاسین را به کوتاهی و داشتن عملکردی نامناسب متهم کرد.
خالد بحاح، ریاض یاسین را متهم کرد با اظهار نظر زیاد و انجام دادن مصاحبه های رسانه ای زیادی باعث بروز مشکلات سیاسی زیادی برای دولت شده است.
انتهای پیام/