به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ احمد محمدزاده در دومین نشست بررسی بهبود کیفیت نان با اشاره به اینکه آموزش نانوایان در افزایش کیفیت نان تولیدی تاثیر مهمی خواهد داشت افزود: با افزایش این آگاهی ها میزان تخلفات نانوایان نیز تا حد قابل توجهی کاهش می یابد.
وی لزوم توجه بازرسان اتحادیه نانوایان به بهداشت را ضروری دانست و گفت : سلامتی مردم در اولویت قرار دارد و باید با مشارکت همگانی در جهت سلامت نان تولیدی تلاش شود.
در این نشست پیگیری نصب و راه اندازی سامانه هوشمند کنترل موجودی گندم در سیلو ها،و نظارت مستمر بر کیفیت آرد تولیدی ، توجه ویژه براستفاده از خمیر مایه و خمیر ترش در عمل آوری خمیر ،نظارت بیشتر و مستمر بر بهداشت و کیفیت پخت و عرضه نان و تعیین تکلیف واحداهای نانوایی بدون پروانه به تصویب رسید .
انتهای پیام/ش