به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛نجفی در مورد فعالیت کارخانجات زیر زمینی سوسیس و کالباس در استان، اظهار کرد: اطلاعی از فعالیت مراکز و کارخانجات فاقد مجوز، خانگی و یا زیر زمینی نداریم و وظایف نهادهای نظارتی همچون اداره کل اطلاعات و نیروی انتظامی است که نظارت های خود را در این راستا افزایش دهند.
وی از فعالیت 26 کارخانه تولید فرآورده های گوشتی و سوسیس و کالباس در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با کارخانجات و واحدهای تولیدی دارای مجوز، در صورت انجام هرگونه تخلف، برخورد قانونی کرده و محصولات تولیدی را معدوم می کنیم.
به گفته وی، وضعیت آذربایجانشرقی در تولید محصولات و فرآورده های گوشتی، مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی بسیار مطلوبتر از سایر استانهای کشور است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه استانهای کشور مرز ندارند و محصولات به راحتی در بین استانها رد و بدل می شود، عنوان کرد: متاسفانه در بعضی موارد، ورود محصولات بی کیفیت سایر استان ها باعث می شود که کیفیت محصولات تولیدی استان نیز زیر سوال برود.
وی با بیان اینکه با متخلفین و متقلبین حوزه دارو و غذا به شدت برخورد می کنیم، اظهار کرد: بر اساس ضوابط و آیین نامههای وزارت بهداشت، در فرمول ساخت فرآوردههای گوشتی، اجازه استفاده از خمیر مرغ داده نشده است.