به گزارش
دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این فناوری جدید در واقع رایانه ای است که مانند یک مغز قابلیت واکنش دهی دارد. این مغز مجازی تقلیدی هنرمندانه از یک موش صحرایی است که به طور طبیعی از سه هزار نورون مغزی تشکیل شده و محققان امیدوار هستند که با استفاده از آن بتوانند عملکرد شبکه های نورونی مغز و نحوه اتصالات درونی مغز را کاملا بررسی کنند.
دانشمندان برای ساخت این مغز مجازی تمرکز ویژه ای بر روی بخشی از آن مغز طبیعی موسوم به necortex داشته اند. آنها تا پیش از این اطلاعات زیادی درباره این بخش از مغز داشته اند و حالا از این داده ها برای تولید مغز مجازی موش صحرایی استفاده کرده اند.
نرم افزارهای مخصوص ناشنوایان
Deaf and hard
نرم افزار Deaf and hard هنگام مکالمه تلفنی می تونه مطالبی را که فرد دچار آسیب های شنوایی مکتوب یادداشت می کنه به صورت صوتی برای طرف مقابل پخش کنه و صحبت های طرف مقابل را هم به مکتوب برای افراد دارای معلولیت شنوایی به نمایش بگذارد. در این نرم افزار برخی از جملات کاربردی به صورت پیش فرض توی این نرم افزار قرار داده شده تا فرد دچار آسیب های شنوایی بتواند با افرادی که صحبت با زبان اشاره را بلد نیستند ارتباط برقرار کنند و حرف ها و در خواست های خود را به سایرین بگویند.
ScreenReader For Blind
مجموعه نرم افزار ScreenReader For Blind برای افرادی که مشکلات بینایی از قبیل کم بینایی، پیر چشمی و نا بینایی دارند کاربردی است. زیرا این مجموعه نرم افزاری علاوه بر صفحه خوان دارای قابلیت درشت نمایی تصاویر و متن ها را برای افراد کم بینا را دارد. این نرم افزار بر روی گوشی هایی که از سیستم عامل اندروید استفاده می کنند قابل نصب است و کاربران به راحتی می توانند از آن استفاده کنند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/