آن ها توصیه دارند که افراد بایستی میوههای سالم، سبزیجات و گوشت های بهداشتی را جایگزین انواع پردازش شده و غذاهایی با انواع افزودنیها کنند.
متأسفانه غذاهای امروزه از سلامت کمتری برخوردار هستند به طوری که به سلامت و حتی محیط زیست اثر منفی میگذارند.
در اینجا به برخی غذاهای ناسالم اشاره میگردد که لازم است تا حد امکان از آن پرهیز کرد:
کنسروهای گوجه فرنگی
قوطیهای حلبی شامل بیسفنول-هستند که نوعی استروژن مصنوعی بوده و با بیماریهای قلبی، چاقی و دیابت مرتبط است.
متاسفانه اسیدیته(یکی از ویژگیههای بارز گوجهفرنگی)باعث bpaمیشود.
بر اساس مطالعات انجام شده BPAبر روی باروری افراد اثرات نامطلوبی دارد.
نکته قابل توجه این است که در هر لیتر از
گوجفرنگی کنسروی 50 میکروگرم BPAدارد.
برای پیشگیری از مصرف این ماده غذایی خطرناک بهتراست نوع شیشهای آن را جایگزین نوع کنسروی شده آن کنید.
پاپکورنهای مایکروفری
مواد شیمیایی از جمله PFOAموجود در پوشش های کیسهای از جمله ترکیباتی است که باعث ناباروری انسانها میگردد.
در آزمایشات حیوانی مشخص شده است که مواد شیمیایی باعث مشکلات کبدی و سرطان پانکراس میشضود. این مواد خطرناک از طریق مایکروویو تبخیر شده و به ذرت بوداده انتقال مییابد.
لذا توصیه میشود که برای پیشگیری از بروز این بیماریهای خطرناک انواع خانگی این پاپ دانه های آلی را جایگزین کنید.
شیر تولید شده با هورمونهای مصنوعی
پژوهشگران سرطان به شدت مصرف این نوشیدنیها را ناسالم اعلام کردهاند.
گفتنی است که این نوع شیرها برای زنان نامناسب بوده و باعث ناسالم شدن سلامت شیردهی آنها میگردد.
سطح بالای1 IGF-موجود در شیرها باعث بروز سرطانهای خطرناک نظیر سرطان سینه، روده بزرگ و دیگر سرطان مردان میشود.
IGF-1 گفته شده بایستی در دستگاه گوارش شکسته شود تا بتواند جذب بدن گردند.
برای پیشگیری از مصرف این نوشیدنی لازم است شیرهای خام و یا با برچسبهای Rbgh-Free مورد استفاده قرار گیرند و یا میتوان انواع پرداز نشده با هورمونهای مصنوعی و یا ارگانیک را خریداری کرد.
انتهای پیام/