نقش «شهید بابایی» در سریال «شوق پرواز» که شهاب حسینی ایفاگر آن بود، دقیقاً مصداق جملات بالاست و شهاب حسینی توانست با بازی خوب و تأثیرگذار خود، «شهید بابایی» را بهتر به مردم کشور بشناساند. این سریال در سال نود، در قالب بیست و چهار قسمت روی آنتن رفت.
شهاب حسینی، در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار
گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در مورد این نقش گفت: یکی از بهترین بازیهای من نقش «شهید عباس بابایی» در سریال شوق پرواز بود. قبل از اینکه به من برای بازی در این سریال پیشنهاد شود، شناخت چندانی از این شهید بزرگوار نداشتم، اما وقتی با خانواده شهید بابایی آشنا شدم و آن شهید را به من معرفی کردند، متوجه شخصیت والای شهید بابایی شدم.
بازیگر سریال «مدار صفر درجه» در ادامه مطالب خود گفت: سرلشکر بابایی، جز برای رضای خدا حرف نزد و عمل نکرد. من سعی کردم با بازی خود، این مسئله را نشان دهم و خدا را شکر که خانواده آن شهید بزرگوار از کار من راضی بودند.
حسینی در مورد ماندگاری این نقش گفت: این ماندگاری، به خاطر برکتی بود که عباس بابایی به این کار داده بود و فقط، من اجرا را انجام دادم. در حقیقت، من شهید بابایی را دوست داشتم و او نیز همواره به من، حس خوبی میداد.
حسینی خاطرنشان کرد: بعضی از مسائل خیلی جالب و زیبا هماهنگ میشود و این نقش، از همان کارها بود. وجود عباس بابایی در این کار همواره پیدا بود.
دل شهاب حسینی غصهدار است
شهاب حسینی همچنین در بخش دیگر این مصاحبه در خصوص مقوله انجام کارهای خیر و تأثیر هنرمندان در پیشبرد این گونه کارها گفت: اولاً خیریه امری است که هر فردی برای کسی انجام نمیدهد بلکه مستقیماً برای خودش انجام میدهد یعنی بهره، امتیاز و ثمره آن نصیب فرد فاعل میشود.
وی افزود: اگر برای انجام کارهای خیر یک سیستم با برنامهریزی مطمئن شکل بگیرد تا افرادی که قصد کمک دارند به آنها اعتماد کنند و مطمئن شوند، نتیجه این اعتماد و کمک از جای درست سر در میآورد و این عمل بسیار کار شریف و خوبی خواهد بود.
وی ادامه داد: به نظرم مردم ایران بسیار خیرخواه هستند و تمایل دارند در جهت کارهای خیر گام بردارند. خوشبختانه همیشه در خصوص این موضوع ثابت شدهاند که مایه افتخار است.
حسینی عنوان کرد: اگر بخواهیم جنس کمکها را به مادی و معنوی تقسیم کنیم، حضور هنرمندان بیشتر جنبه معنوی دارد و سعی میکند توجه عمومی نسبت به موضوعی جلب شود و به طور قطع اگر سیستمی خوب موجود باشد، ما به عنوان هنرمند مبلغان آن میشویم اما اجرا کردنش بر عهده کسانی است که بتوانند با امکاناتشان این حرکتها را حمایت کنند.
حسینی در پاسخ به این سؤال که شما به عنوان یک هنرمند محبوب دلت برای چه قشری از جامعه بیشتر به درد آمده و قصد کمک به آنها را پیدا کردهاید، عنوان کرد: به هیچ وجه قصد اشاره به طبقهبندی اجتماعی را ندارم، به نظرم در برخورد با جامعه با دو دسته آدم بیشتر از همه مواجه شدم، کسانی که تکلیف ذهنی و درونی خودشان با خودشان معلوم نیست و آدمهایی که این مقوله برای آنها مشخص نیست که من برای دسته دوم بیشتر غصه میخورم.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/