وی در مورد اشکالات درخواستهای ارائه شده عنوان کرد: در میان ۳۱ متقاضی، بیشترین اشکال مربوط به گردش مالی متقاضیان بود که بعضاً به جای صورتهای مالی حسابرسی شده سال ۹۳، مدارک دیگری مانند اظهارنامه مالیاتی ارسال کرده بودند که مورد قبول قرار نگرفت. همچنین برخی از متقاضیان، نوع اپراتور مورد تقاضای خود از جمله اپراتور نوع اول یا نوع دوم را مشخص نکرده بودند و البته برخی هم مجموع امتیاز حداقل ۷۵ برای نوع ۲ و ۸۵ برای نوع ۱ را دریافت نکردند.
عباسی شاهکوه درباره تفاوت اپراتور نوع اول و دوم گفت: اپراتور نوع اول، اپراتوری است که به غیر از شبکه دسترسی، تمامی قسمتهای دیگر شبکه را میتواند داشته باشد در حالیکه اپراتور نوع دوم، اپراتوری است که نه تنها در بخش دسترسی، بلکه در سایر بخشها نیز صاحب شبکه نیست.
معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه درباره وضعیت سایر متقاضیان اظهار کرد: ۱۲ متقاضی دیگر براساس مدارک خود اظهاری ارائه شده، امتیازات لازم را کسب کردهاند اما این موضوع به معنای نهائی شدن دریافت موافقت اصولی نمیباشد و در صورتی تصمیم نهائی در مورد این متقاضیان گرفته خواهد شد که مدارک رسمی آنها به ویژه در مورد اپراتور خارجی بعنوان شریک تجاری ارائه شود. همچنین بایستی اطمینان حاصل کنیم که متقاضی MVNO با سایر MVNOها و اپراتورهای میزبان سهامداری مشترک ندارد.
وی افزود: سیاست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی بر این است که برای تمامی متقاضیانی که شرایط لازم را داشته باشند بطور همزمان موافقت اصولی صادر کند تا آنها در شرایط یکسان برای جلب مشارکت اپراتورهای تلفن همراه، با یکدیگر رقابت کنند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.انتهای پیام