نادر طالبزاده مستند ساز و منتقد سینما در گفتگو با خبرنگار
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص فعالیت جشنواره عمار در حوزه بینالمللی گفت: در بخَش بینالملل در آغاز راه هستیم. من یک ایرانی را میشناسم که در تورنتو دفتر فیلمسازی و خرید و فروش ویدئو دارد. ایشان درخواست جمعآوری کلکسیون آثار عمار و گروه سفیر و آرمان را دارد. ایرانیان مقیم اروپا و آمریکا خواهان تماشای آثار عمار هستند.
وی افزود: ما باید به جز ایرانیان و مسلمانان غرب روی غیرایرانیان و غیر مسلمانان نیز کار کنیم و در این بخش برای جذب آنها ابتکار به خرج دهیم. ایران، اسلام و انقلاب اسلامی مخاطب و مشتری دارد و باید روی آنها کار کرد. جذب گروههای مردمی غرب باید از طریق جشنواره عمار انجام شود.
منتقد سینما در ادامه با اشاره به بخشهای جدید جشنواره عمار بیان کرد: اضافه شدن این بخشها پیشنهاد شورای سیاستگذاری بود چون در میان اعضا گرافیست و نقاش داریم و آنها پیشنهاد افزودن بخشهای جدید را به شورا دادند.
دبیر جشنواره عمار در خصوص تنوع موضوعات آثار ارسالی به دبیرخانه گفت: وقتی لیست موضوعات را مطالعه میکردم متوجه گسترش و رشد لیست سوژهها شدم اما از آمار دقیق کمی و کیفی آثار خبر ندارم.
وی با بیان این مطلب ادامه داد: چیزی که مهم است توسعه موضوعات و تنوع آن است در کلاسهای مستندسازی عمار یکی از بحثها موضوع است و کسانی که این دوره را میگذرانند یک بانک موضوعی تشکیل میدهند که لیست بلند بالایی از موضوعات را در بر میگیرد. مستندسازان سوژهها را بررسی میکنند تا ببینند موضوعی که به سراغش میروند چقدر ارزش و جای کار دارد.
طالبزاده در خصوص استقبال از جشنواره عمار در سال 94 گفت: از همان آغاز شکلگیری جشنواره عمار استقبال خوب بود. اولین کسی که از این استقبال تعجب کرد من بودم. این انتظار نداشتم مردم تا این حد از عمار استقبال کنند هم مردم و هم فرهیختگان جامعه نه تنها استقبال خوبی داشتند حتی وقتی فلسفه ماجرا را بیان میکردند میدیدم از من بهتر فهمیده و درک کردهاند که فلسفه عمار چیست.
وی اظهار داشت: رسانهها و تلویزیون نیز میتوانند در گسترش و ترویج آثار عمار تلاش کنند رسانه ملی هم مثل سال گذشته با پخش آثار عمار و دعوت از سازندگان آثار میتواند به عمار کمک کند.
انتهای پیام/