معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تاکید براینکه جوش شیرین در نان سنتی اصلی ترین عامل پوکی استخوان است گفت: نان صنعتی بر روی حرارت اندک پخت می شود و نمک مصرفی آن نیز اندک است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ قباد محمدی گفت: نان صنعتی و بسته بندی شده تحت کنترل سازمان غذا و داروست و دارای تاریخ تولید و انقضاست.

وی اظهار کرد: نان های سنتی به دلیل نداشتن تاریخ انقضا ممکن است به کپک آلوده شود که عاملی برای ابتلا به سرطان کبد خواهد شد.

به گفته محمدی، طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، صنعتی شدن مواد غذایی نشانه ای برای سلامت و امنیت غذاست.

مدیر مرکز توسعه، تحقیق و آموزشهای مردمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با تاکید براینکه مردم باید به سلامت مواد غذایی حساس باشند ادامه داد: تولیدکنندگان مجوزدار حتما نسبت به درج شرایط نگهداری بر روی بسته موادغذایی اقدام می کنند.

وریا رحیمی اظهار کرد: مصرف غذای تازه و توجه به شرایط نگهداری آن در منزل، مهم ترین شعار در هفته جهانی غذاست که به همین منظور برنامه هایی امسال در مدارس برگزار می شود و اطلاع رسانی لازم در این زمینه انجام خواهد شد.

انتهای پیام/ش


برچسب ها: کرمانشاه ، میزان ، نمک ، نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.