وی اظهار کرد: نان های سنتی به دلیل نداشتن تاریخ انقضا ممکن است به کپک آلوده شود که عاملی برای ابتلا به سرطان کبد خواهد شد.
به گفته محمدی، طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، صنعتی شدن مواد غذایی نشانه ای برای سلامت و امنیت غذاست.
مدیر مرکز توسعه، تحقیق و آموزشهای مردمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با تاکید براینکه مردم باید به سلامت مواد غذایی حساس باشند ادامه داد: تولیدکنندگان مجوزدار حتما نسبت به درج شرایط نگهداری بر روی بسته موادغذایی اقدام می کنند.
وریا رحیمی اظهار کرد: مصرف غذای تازه و توجه به شرایط نگهداری آن در منزل، مهم ترین شعار در هفته جهانی غذاست که به همین منظور برنامه هایی امسال در مدارس برگزار می شود و اطلاع رسانی لازم در این زمینه انجام خواهد شد.
انتهای پیام/ش