به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، فاطمه نجاتبخش درباره تغذیه در کبد چرب از دیدگاه طب سنتی ایرانی اظهار داشت: کبد چرب از متداولترین بیماریهای کبدی در سرتاسر دنیا است.
بهگفته وی کبد چرب امروزه شیوع زیادی پیدا کرده است, بروز این بیماری در بزرگسالان و کودکان روز به روز در حال افزایش است.
عضو هیأت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: از دیدگاه طب جدید برای درمان کبد چرب درمان دارویی وجود ندارد و ترکیبی از تغییرات رژیم غذایی و افزایش فعالیت بدنی به بیمار تجویز میشود.
نجاتبخش عنوان کرد: از دیدگاه طب سنتی کبد چرب یعنی سوءمزاج سرد و تر کبد که رعایت برخی از تدابیر میتواند به رفع کردن سردی و تری کبد کمک کند چرا که کبد دارای طبع گرم و تر است و غلبه سردی و تری موجب چرب شدن آن میشود.
وی بیان داشت: برای رفع کبد چرب توصیه میشود, افراد از مصرف زیاد آب و غذا پرهیز کنند، همچنین روزه داری به رفع کبد چرب بسیار کمک میکند.
عضو هیأت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بهتر است که افراد از مصرف بیش از حد غذا در شب پرهیز کنند، همچنین استفاده از غذاهایی با طبع گرم و پرهیز از مصرف غذا با طبع سرد در رژیم غذایی افراد مبتلا به کبد چرب قرار گیرد.
نجاتبخش بیان کرد: مصرف گوشت با ادویهجات گرم مانند میخک، دارچین, هل و زعفران برای افراد مبتلا به کبد چرب کمک میکند، بهتر است این افراد از مصرف غذاهای سرخکرده پرهیز کنند.
وی افزود: پرهیز از غذاهای رطوبتزا مانند میوههای تر مانند هندوانه و میوههای با طبع سرد و مصرف ماهی پرهیز کنند.
عضو هیأت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: افراد مبتلا به کبد چرب از مصرف غذاها و گوشتهای غلیظ مانند گوشت گاو و گوساله، کلهپاچه، حلیم، ماکارونی، لازانیا، پیتزا، قارچ و... پرهیز کنند.
منبع : تسنیم
انتهای پیام/