به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان محمد حسین زمانی راد با اشاره به اینکه در 2 سال گذشته تولید کنندگان مرغ گوشتی کشور سرمایه خود را به دلیل پایین بودن سطح قیمت مرغ از دست داده اند اظهار داشت: در یک ماه اخیر میانگین قیمت مرغ زنده از درب مرغداری ها به 4 هزار و 600 تا 5 هزار تومان یعنی به نرخ واقعی رسید که متاسفانه این قیمت دوام چندانی نداشت.
وی به نزدیک بودن فصل سرما و زمستان اشاره کرد و افزود: در این فصل افزایش میزان سوخت و انرژی مصرفی در مرغداری ها باعث بالا رفتن چشمگیر هزینه ها برای مرغداران خواهد شد و در نتیجه قیمت مرغ زنده بین 5 هزار تا 5 هزار و 500 تومان عادلانه می باشد.
عضو هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور با بیان اینکه تولید مرغ به اندازه کافی بوده اذعان داشت: مردم عزیز در ایام محرم نگران تهیه مرغ نباشند.
زمانی راد خاطرنشان کرد: چنانچه مردم در تهیه مرغ با کمبود مواجه شدند، از طریق شرکت پشتیبانی امور دام از مرغ های منجمد ذخیره شده به بازار سرازیر خواهد شد.
انتهای پیام/گ