محمدسعید سیف، دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی در گفتگو با خبرنگار
حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش دریایی وظیفهای در برنامهریزی برای از بین بردن آلودگیهای نفتی دریاها ندارد ولی به دلیل اهمیت این موضوع حتماً از تحقیقات و فناوری مرتبط حمایت میشود.
وی در ادامه تصریح کرد: برای از بین بردن آلودگیهای نفتی، گام اول پایش و شناسایی آلودگیها است و از انواع سنسورها و شناورهای هوشمند برای از بین بردن آلودگیهای نفتی میتوان استفاده کرد.
سیف خاطرنشان کرد: با یک همکاری مشترک با سازمان محیط زیست دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان میتوانیم فعالیتهایی را در این خصوص انجام بدهیم.
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی با اشاره به محورهای همکاری این ستاد با محیط زیست عنوان کرد: انواع روشهای پایش وضعیت آلودگی دریاها و همچنین تجهیزات و شناورهای ویژه میتواند محورهای همکاری ستاد توسعه صنایع دانش بنیان دریایی با محیط زیست باشد.
سیف در ادامه افزود: در بخش جمعآوری و مبارزه با آلودگی دریاها بیشتر شناورها جمعآوری آلودگی نفتی هستند که نمونههایی از آن در کشور وجود دارد و با ساخت شناورهای جدید میتوان از فناوریهای جدید استفاده کرد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/