با مطلوب کردن شرایط محیط و خوردن مواد غذایی مناسب می‌توان از آنفلوآنزای فصلی ‌درامان ماند و یا در صورت بروز علائم آنها را به حداقل رساند.

دکتر فرهاد دانیار پزشک عمومی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص در امان ماندن از آنفلوآنزای فصلی گفت: شرایط محیطی هم می‌تواند در پخش میکروب موثر باشد، به همین منظور بهتر است پنجره‌ای را باز کنید تا هوا جریان پیدا کند و استفاده از دستگاه بخور نیز می‌تواند بسیار مفید واقع شود چراکه هوای خشک باعث می‌شود گلودرد و سرفه های دردناک ‌بدتر شود.

وی در ادامه گفت: خوردن قارچ می‌تواند به عنوان یک تقویت کننده سیستم ایمنی، بدنتان را مقاوم کند. مصرف قرص روی هم بسیار مفید است چراکه زینک ماده معدنی ضروری برای سلول های ایمنی بدن است و باعث می‌شود طول علائم سرماخوردگی کم شود.

وی در ادامه افزود: می‌توانید از عسل هم به عنوان ضد‌ میکروب و ‌تسکین گلودرد استفاده کنید و چنانچه دچار گرفتگی شدید بینی شدید، می‌توانید از ادویه‌های تند برای تمیز شدن سینوس ها استفاده کنید چراکه آب‌ریزش ‌از بینی و چشم گرفتگی ها را باز می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد:چنانچه در مراحل اولیه اقدامات فوق انجام شد و بیمار بهبود نیافت حتما به پزشک مراجعه کند تا بیمار دچار شرایط حاد نشود و علائم شدیدتر نشود.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.