به گزارش
خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ عبدالمحمد نجاتی با بیان اینکه این اداره کل از طریق نظارت های مستمر فنی
و بهداشتی برای کنترل و پیشگیری از وقوع هر گونه آلودگی و بیماری طیور و برگزاری
کلاس های آموزشی برای مرغداران تخم گذار و نظارت بر مراکز توزیع، گامی مثبت در جهت
تولید و توزیع محصول تخم مرغ برداشته است، بر اهمیت رعایت نکات بهداشتی برای خرید،
نگهداری و مصرف تخم مرغ تأکید کرد.
وی افزود:
تخم مرغ سالم دارای شرایط زیر است که توصیه می شود شهروندان در هنگام خرید این
محصول به آن توجه کنند:
1-
تخم مرغ شکستگی
نداشته باشد.
2-
تخم مرغ مهمور به
تاریخ تولید و انقضاء باشد.
3-
آغشته به خون و مدفوع
طیور نباشد.
4-
در یخچال در دمای صفر
تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
5-
موقع شکستن جهت مصرف
زرده و سفیده با هم مخلوط نشده باشد.
انتهای پیام/ش