معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از كنترل و نظارت بهداشتی بر نحوه طبخ و توزيع نذورات در دهه اول ماه محرم با تشکیل تیم های بازرسی در سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ دکتر محسن مقدمی با بیان اینکه دستورالعمل اجرایی تشدید بازرسی های بهداشت محیطی، به ویژه در دهه اول ماه محرم، به تمام مراكز بهداشت تحت پوشش برای اجرا ابلاغ شده است، گفت: كنترل و نظارت بهداشتی بر طبخ و توزیع نذورات كه در صورت عدم رعایت موارد بهداشتی می تواند منجر به بروز بیماری های مرتبط با غذا و به ویژه بیماری های عفونی روده ای شود، با بسیج تمام امكانات و تشكیل تیم های خاص بازرسی در دستور كار مدیریت بهداشت محیط استان و مراكز قرار داده شد.

وی تصریح کرد: آموزش چهره به چهره و عمومی، برگزاری جلسات با متولیان مراسم، رعایت بهداشت فردی افراد درگیر در تهیه، طبخ و توزیع غذای عزاداران و تاکید بر رعایت شرایط بهداشتی محل های پخت و ظروف مورد استفاده در مراسم از جمله اقدامات صورت گرفته توسط تیم های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شبراز در این راستا بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: تیم های بهداشتی بررسی در این ایام بر استفاده از ظروف یك بار مصرف  گیاهی برای عرضه چای، شیر و غذاهای گرم، كنترل بر سلامت آب، یخ، روغن و شیر مورد استفاده، ممنوعیت استعمال دخانیات، شست و شو و گندزدایی مرتب ظروف، استفاده از مواد اولیه مصرفی مجاز و دارای مجوزهای بهداشتی و جمع آوری و انتقال پسماندهای تولید شده تاکید کردند.

مقدمی با بیان اینکه تلاش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و تمام مراكز بهداشت تحت پوشش، برای پیشگیری از بروز مسمومیت و انتقال بیماری ها حین انجام مراسم ها است، یادآور شد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه مشكل بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه ثبت شكایات 190 وزارتخانه به مسئولان امر انتقال دهند که در كوتاه ترین زمان ممكن، مورد پیگیری و كنترل قرار می گیرد.

انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.