۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰ ۵۳۷۱۲۱۹
۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰ ۵۳۷۱۲۱۹
به گزارش
گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنجهای دانه بلند و محصول اين دستگاه، همان برنجهای خردشده يا نرمه
هستند كه با استفاده از دستگاه ابتكاری چينی ها و صدالبته با افزودن اسانس،
نشاسته و... شبيه برنج واقعی می شوند.
برنجهای خردشده يا نرمه پس از ورود به اين دستگاه خمير شده و سپس اين خمير
قالببندی يا رنده شده و درنهايت برنجهای دانه بلند وارد بازار می شوند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. انتهای پیام/
بهترین برنج ایرانم برنج شیرازه اما چون تولیدش خیلی کمه خیلیها اصلا نمیدونن که شیراز برنج داره
گندم میریزن بعد تعییرش میدن ک مثلا بشه خوش شکل و خوش مزه
یکی به اسم تامسون پرتقال رو دست کاری ژنتیکی کرده و اسم خودشو گذاشته روش
تامسون میوه ای شده که اصلا متقارن نیست و از داخل به صورت نامنظم شروع به رشد میکنه و اصلا تخم نداره، یعنی منقرض میشد اگه قرار بود از قبلنا بوده باشه
همون ژنش وارد بدن میشه و در نقطه ای از بدن اثرشو میذاره و سلول ها شروع به رشد بی نظم مانند میکنند و تبدیل به غده میشن
یکی به اسم تامسون پرتقال رو دست کاری ژنتیکی کرده و اسم خودشو گذاشته روش
تامسون میوه ای شده که اصلا متقارن نیست و از داخل به صورت نامنظم شروع به رشد میکنه و اصلا تخم نداره، یعنی منقرض میشد اگه قرار بود از قبلنا بوده باشه
همون ژنش وارد بدن میشه و در نقطه ای از بدن اثرشو میذاره و سلول ها شروع به رشد بی نظم مانند میکنند و تبدیل به غده میشن
حالا یکی بره ببینه چند نوع ماده ی شیمیایی به این برنج ها اضافه می کنن!
مگر اینکه علمای علم تغذیه با استدلال علمی ، با آن از اساس مخالف باشند