به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدير جهاد كشاورزی شهرستان قائم شهر گفت: شهرستان قائم شهر با دارا بودن 161 واحد مرغداری با جوجه ریزی 3 میلیون و 80 هزار و 760 قطعه ای در هر دوره و با میانگین تعداد 4.9 دوره در سال در حال فعالیت بوده که با میزان تولید 24 هزار تن گوشت سفید آماده طبخ در سال، رتبه چهارم استان را به خود اختصاص داده است.
فرزین فرهادی با بیان اینکه این میزان تولید توسط مرغداران بیش از میزان نیاز مصرف کنندگان این شهرستان بوده است افزود: مجتمع تولید گوشت مرغ پرستو قائم در چند سال اخیر به عنوان بخش خصوصی نسبت به بازاریابی مرغ منجمد در خارج کشور اقدام کرده است.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر مجتمع پرستو قائم این شهرستان دارای کد IR برای صادرات بوده و در زنجیره تامین گوشت مرغ دارای واحد پرورش مرغ مادر گوشتی، کارخانه جوجه کشی، کارخانه کارتن سازی و پروانه زنجیره تولید می باشد.
فرهادی افزود: این کشتارگاه در 2 فاز به ظرفیت 4 هزار و 6 هزار قطعه ای در ساعت و تونل های انجماد منفی 35 درجه سانتیگراد با ظرفیت 80 تن در هر شیفت کاری و سردخانه منفی 18درجه سانتیگراد با ظرفیت هزار و 500 تن است.
وی با اشاره به صدور هزار و 500 تن مرغ منجمد به خارج کشور در شش ماه نخست امسال تصریح کرد: در این مجتمع 700 نفر به طور مستقیم مشغول به کار هستند و ادامه صدور گوشت مرغ تولیدی از سوی تولیدکنندگان سبب اشتغالزایی و افزایش توان اقتصادی تولیدکننده می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر از صادرات 8 هزار تن گوشت مرغ پارسال به کشورهای عربی و آسیای میانه از سوی این مجتمع خبر داد.
انتهای پیام/ح