گفتنی است این مواد، رنگ و شکل زعفران را دارند و نسبت به زعفران معمولی دارای قیمت پایینتری هستند و به همین علت مردم نسبت به خریدش ترغیب میشوند، غافل از اینکه این مواد خواص زعفران را ندارند و اگر هم بوی زعفران میدهند، به خاطر اسانسی است که به آن میزنند که آن هم خوراکی نیست.
یک کارشناس موادغذایی در این خصوص گفت: مردم باید مراقب باشند زعفرانی را خریداری کنند که برند مشخص، آرم سازمان غذا و دارو و پروانه بهداشت داشته باشند و از خرید زعفران از دستفروشها خودداری کنند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/