مصرف چای تقلبی می‌تواند به سیستم های مختلف بدن از جمله کبد و کلیه آسیب برساند.

حسین رستگار مدیر عامل  آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص عوارض مصرف چای تقلبی بیان کرد: مصرف چای‌های تقلبی و غیر استاندارد می‌تواند سیستم کبد، کلیه و دستگاه‌ گوارش را تحت تأثیر منفی قرار دهد.

وی افزود: بسیاری از چای‌‌هایی که در سطح بازار هستند پس از طی مسیر قانونی خود وارد بازار می‌شوند اما به طور کلی چای از جمله ‌کالائی است که به صورت  قاچاق در مرز‌ها دیده می‌شود.

رستگار با اشاره به این که تقلب در چای بسیار دیده می‌شود، عنوان کرد: یکی از ‌تقلبات چای این است که به جای برگ چای، از ساقه آن استفاده می‌کنند و یا اصلاً به طور کلی برگ‌های دیگر را به چای تبدیل می‌کنند. همچنین افزودن اسانس باید مطابق با استانداردهای علمی انجام شود و مجاز باشد. به عبارت دیگر رنگ ها و اسانس‌ها باید خوراکی باشند و از موادی مانند ‌تارترازین که معمولاً در زعفران ها دیده می‌شود نباید استفاده شود.
 وی ادامه داد: احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلف در صورت مصرف چای غیر استاندارد و ناسالم نیز بسیار زیاد است.

رئیس آزمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو ‌در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از موادی که ‌گرید خوراکی ندارد ممنوع است.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/ 


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار