کیفیت محصول زعفران شاهرود بسیار بالا است و از آنجا که به آب کمی نیاز دارد برای کشاورزان مقرون به صرفه است.

برداشت زعفران در شاهرود آغاز شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: برداشت زعفران از مزارع مناطق بسطام، پشت بسطام و حومه شاهرود آغاز شده و پیش بینی می شود  200کیلوگرم تولید گردد.

محمدرضا قاسمی افزود: سطح کشت زعفران در این شهرستان حدود50 هکتار است که متوسط عملکرد هر هکتار 4 کیلوگرم میباشد.

وی افزود: شرایط آب و هوایی شاهرود برای کشت این محصول مناسب است و پیش بینی می شود کشاورزان شهرستان در سال های آتی سطح کشت زعفران را افزایش دهند.

وی گفت: کیفیت محصول زعفران شاهرود بسیار بالا است و از آنجا که به آب کمی نیاز دارد، برای کشاورزان مقرون به صرفه است.

از آنجا که اغلب زعفران تولیدی کشاورزان شاهرود بدون بسته بندی به دلالان فروخته می شود، تاسیس صنایع جانبی مورد نیاز برای افزایش سود کشاورزان ضروری است.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.