وی اضافه کرد: استفاده بیش از حد و خارج از کنترل کودکان از تلفنهمراه سبب خواهد شد تا آنها از اجتماع فاصله گرفته و به افراد منفعلی تبدیل شوند که در دنیای خود می مانند و احساس نیاز به هیچ کس ندارند.
موزونی گفت: اعتماد به نفس پایین و ناتوانی در برقراری ارتباط با دیگران از معایب استفاده بیش از حد و خارج از کنترل کودکان از تلفن همراه است و چنین کودکانی معمولا مهارت های رشد را به خوبی نمی آموزند و لذا در حرف زدن و حتی در ساده ترین و کوچکترین مسائل زندگی نیز ممکن است با مشکل مواجه شوند.
وی افزود: وقتی بچه ها به صورت کنترل نشده و بی حصار به فضاهای مجازی وارد می شوند و وقت زیادی را در آن می گذرانند، دیگر نه از عاطفه چیزی می دانند و نه به آن احساس نیاز می کنند و نه اصلا آن را می فهمند و همین مسئله می تواند شکاف نسلی را در پی داشته باشد.
موزونی در ادامه از خانواده ها نیز خواست تا فرصتی را برای پرداختن به فرزندانشان بگذارند و برای این کار سعی کنند در ساعاتی از روز موبایل های خود را خاموش کنند.
وی از خانواده ها خواست تا برای سپری شدن دوران رشد فرزندانشان با آنها همراه شوند و با آنها بخندند و شادی کنند و حتی گریه کنند.
انتهای پیام/ی