تاز‌ه‌ترین گزارش مرکز آمار ازمتوسط درآمد-هزینه‌ ایرانیان درسال ۹۳نشان می‌دهد متوسط هزینه ماهانه یک خانوار شهری حدود یک میلیون و ۹۵۷هزار تومان و متوسط درآمد ماهانه حدود ۲میلیون و ۱۰هزار تومان بوده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  گزارش مرکز آمار ایران از برآورد متوسط هزینه ها و درآمد یک خانوار شهری و یک خانوار روستایی در سطح کشور و استان‌ها نشان می‌دهد متوسط کل هزینه خالص سالانه یک خانوار شهری ۲۳۴ میلیون و ۸۶۵ هزار ریال بوده است که نسبت به رقم مشابه در سال قبل ۱۴ درصد افزایش نشان می دهد.
 
از کل هزینه سالانه خانوار شهری ۵۸ میلیون و ۱۲۶ هزار ریال با سهم ۲۴.۷ درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۱۷۶ میلیون و ۷۳۹ هزار ریال با سهم ۷۵.۳ درصد مربوط به هزینه های غیر خوراکی بوده است. در بین هزینه های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ۲۱.۶ درصد مربوط به هزینه گوشت و در بین هزینه های غیر خوراکی بیشترین سهم با ۴۴.۴ درصد مربوط به مسکن بوده است.
 
همچنین متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار شهری ۲۴۱ میلیون و ۳۱۸ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل، ۱۸ درصد افزایش داشته است. بر این اساس در سال ۱۳۹۳ رشد متوسط درآمد سالانه خانوارهای شهری در مقایسه با رشد هزینه کل سالانه آنها ۴ درصد بیشتر رشد داشته است.
 
منابع تامین درآمد خانوارهای شهری نشان می دهد که ۳۲.۳ درصد درآمد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۱۶.۳ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیر کشاورزی و ۵۱.۴ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.
 
در همین حال، متوسط کل هزینه خالص سالانه یک خانوار روستایی ۱۳۸ میلیون و ۵۲۸ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل ۶.۹ درصد افزایش نشان می دهد. از کل هزینه سالانه خانوار روستایی ۵۷ میلیون و ۳۳ هزار ریال با سهم ۴۱.۲ درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۸۱ میلیون و ۴۹۵ هزار ریال با سهم ۵۸.۸ درصد مربوط به هزینه های غیر خوراکی بوده است.
 
در بین هزینه های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ۲۵.۱ درصد مربوط به هزینه آرد، رشته، غلات، نان و فرآورده های آن و در بین هزینه های غیر خوراکی، بیشترین سهم با ۲۹ درصد مربوط به مسکن بوده است.
 
گزارش مرکز آمار ایران نشان می دهد متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار روستایی ۱۳۹ میلیون و ۵۱ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل، ۱۴.۸ درصد افزایش داشته است. بر این اساس در سال ۱۳۹۳ رشد متوسط درآمد سالانه خانوارهای روستایی در مقایسه با رشد هزینه کل سالانه آنها ۷.۹ درصد بیشتر رشد داشته است.
 
منابع تامین درآمد خانوارهای روستایی نشان می دهد که ۲۹.۶ درصد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۳۰.۷ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیر کشاورزی و ۳۹.۷ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.
 
در سال ۱۳۹۳ تعداد خانوارهای آمارگیری شده در این طرح ۱۸۸۸۵ خانوار نمونه در نقاط شهری و ۱۹۳۹۰ خانوار نمونه در نقاط روستایی کشور است.
 
منبع: مهر
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۷ ۱۴ آبان ۱۳۹۴
خدایی خودت خجالت نکشیدی این خبر رو گذاشتی
حالا یکی یه اشتباهی کرد یه شوخی کرد با مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۰ ۱۳ آبان ۱۳۹۴
ما که به زور 500 تومن میگیریم بقیشو احتمالا اختلاسگران محترم میبرن.
2 میلیون که جوک آبان ماه میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۰ ۱۳ آبان ۱۳۹۴
این یک فرهنگ سازی خوبه که بجای ساختن جوکهایی که توهین به نژادهای مختلف ایرانیست از این جوکها واسه خندوندن مردم استفاده میشه.
متشکرم از شما.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۶ ۱۳ آبان ۱۳۹۴
اقا منم لیسانسم تو یه شرکت کارگری میکنم (به اسم کارشناس) ماهیم 700 تومن میگیرم صدامم در نمیاد کجا ماهی 2 میلیون میگیریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۵ ۱۳ آبان ۱۳۹۴
عجب ایرانیا چقد پولدارن چه درامد بالایی دارن ،این امار مضحک اینو میگه ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۱ ۱۳ آبان ۱۳۹۴
اخه چطور این امارو قبول کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
دو میلیون !!!!!!!!!!!! HHH
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۰ ۱۳ آبان ۱۳۹۴
در بردن پسرم به بیمارستان مانده ام کجا دو میلیون تومان دو ماه هزار تومان نداشتم تا کی بیکاری تا کی اذیت من لیسانسم با هزار زحمت درس خواندم ولی آخرش چی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۰ ۱۳ آبان ۱۳۹۴
من برجی ششصد تومن دارم حقوق میگیرم
همش الکیه این آمار